writing-img

kaj bi to lahko bilo?

clock-img

03.12.2008, 09:46

clock-img

90KA

pencil-img

6

Evo, moja punca je miklavžu pisala naj ji prinese nek kao telefon, kjer se lahko izbirajo neke obleke in oblačijo v različne kombinacije....ok, zmedeno napisano, vem. Klicala sem že po trgovinah, pa se nobeni prodajalki ni sanjalo o čem jaz to. Baje je ta stvarca roza barve.
Saj ne vem če je mislila telefon, nekaj v tej smeri mi je razlagala. Pa nimam več časa da jo zvlečem v kako trgovino da mi pokaže....za vsako pomoč stokrat hvala že vnaprej.
Ima katera kaj v tej smeri doma mogoče?

clock-img

03.12.2008, 09:48

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

clock-img

03.12.2008, 09:48

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja, to je reklama po TV, žal pa nevem kako se tej stvarci rečeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

03.12.2008, 09:50

clock-img

m@j@

pencil-img

329

to bo to, ja. Mislim, da jo imajo celo v Baby Centru, če se ne motim!?

clock-img

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Aja, pa ni prov pocenuser posted image

clock-img

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Špelin@ veš mogoče koliko pride ta stvarcauser posted image  Moja hčerka tudi nekaj sanja o temuser posted image

clock-img

03.12.2008, 09:52

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Špelin@ veš mogoče koliko pride ta stvarcauser posted image  Moja hčerka tudi nekaj sanja o temuser posted image

KLIK

Hudirjevo drag špas user posted image

clock-img

03.12.2008, 09:53

clock-img

m@j@

pencil-img

329

V Direndaju 69, 99 EUR.

clock-img

03.12.2008, 09:56

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa res ni poceni, glede na to da ponavadi igrača ni dolgo časa aktualna pri nas

clock-img

03.12.2008, 10:06

clock-img

Anonimen

Moja si pa že dolgo želi harmonikouser posted image Upam da je to kaj cenejša stvar od želje tvoja žabice 90KAuser posted image

clock-img

03.12.2008, 10:13

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Moja punca si tudi želi to čudo. Mi jo je pokazala in ko me je zalapnilo me je potolažila, da ji ne rabim kupit, ker je drago, bo raje Božičku pisala.user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:14

clock-img

90KA

pencil-img

6

Mislim da bo naš miklavž iskal nadomestek, ki bo bolj poceni. user posted image  
A o tem sanjari? In tega je baje polno v šoli....po taki ceni?
A ima katera kak bolj poceni nadomestek, pa recimo da se miklavž zmoti? user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uwaga

Moja punca si tudi želi to čudo. Mi jo je pokazala in ko me je zalapnilo me je potolažila, da ji ne rabim kupit, ker je drago, bo raje Božičku pisala.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja pol ti pa res ni treba skrbetuser posted image

clock-img

03.12.2008, 11:46

clock-img

90KA

pencil-img

6

sem zdaj čekirala k babici kako se počuti moja punca, ker ni v šoli, pa mi začne o tej igrači in kako je miklavžu tudi narisala zraven, da se ja ne bo zmotil. Jo poskušam malo obrnit v drugo stran, da je to zelo draga igrača in to in ono....pa po nekaj minut tišine ona meni v telefon....mami, pol pa prav mu bom prečrtala in narisala rokavičke. Zdaj pa priznam da mi je prav hudo postalo...s temi rokavičkami.

clock-img

13.12.2008, 13:11

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

v toysu v celovcu stane 49,9 €

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem