writing-img

kaj bo dobrega na mizi

clock-img

22.12.2011, 11:58

clock-img

nestea

pencil-img

161

Živjo,

kaj boste kuhale čez prazniki? Nekaj idej že imam, prosim naj pa mi katera da navdih še za kaj drugega. P.S. Ne bi kakšnega kmečkega krožnika, zelje, repa, matevž, pečenice in podobno mi trenutno ne diši.
Hvala.

clock-img

22.12.2011, 12:06

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

losos v smetanovi omaki+pečen krompirček, to bo imeli na novo leto.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

22.12.2011, 14:55

clock-img

TDTP

pencil-img

366

jaz bi pa naredila polnjeno telečjo pečenko, a ne vem s čim jo naj filam! Fila mi nikoli ne rata! Imam 2 velika zrezka in bi jih nafilala in zvila v rolado! Kakšen predlog?

clock-img

22.12.2011, 15:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.12.2011, 15:47

clock-img

TDTP

pencil-img

366

hvala, bom upoštevala tvoj nasvet! In upam, da mi rata! 

clock-img

22.12.2011, 17:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.12.2011, 22:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.12.2011, 00:42

clock-img

Anonimen

No lahko porocam kaj je blo za bozicno vecerjo user posted image : za predjed nekaj sirckov pa mangov chutny pa turski kruh, glavna jed pecen piscanec, brsticni ohrovt s slanino, korenje s pomaranco (oboje kot priloga), posladek Christmas rocky road (ena taka sladkorna bomba s cokolado, rdecimi kandiranimi cesnjami in munchmallow.

Jutri bodo pa verjetno ostanki podelani v tortilla wrap s piscancem, omako s kislo smetano in pecena paprika narezana not. Za sladico bo potica :)

Za silvestrovo bo en narezek pozno popoldan, potem zvecer pa jagnjicin tagine z brusnicami, to je maroska jed in je ena taka enoloncnica polna zacimb, zraven bo kuskus. Za sladico pa se ne vem verjetno kaksna torta pa kaksen koktejl, v mislih mam nekaj na temo mandljev.

Za novoletno kosilo se nimam idej, bo pa zajtrk s popecenimi francoskimi kruhki in cimetom, pa rdece slive v omaki cez (Nigella Lawson recept).

clock-img

25.12.2011, 10:44

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

joj ko tole berem sem postala kar lačnauser posted image a se lahko vsaj čez silvestrovo k vam povabim. za Božič sm že mal prepoznauser posted image .

Mi smo za božični večer imeli: govejo juho, svinsko pečenko, krompir in korenček kot prilogo, potem pa mešano solato, pohan puranji file in francoska solata. za sladico tiramisu. Nič ekstravagantnega ampak ob 3 mesečniku in 3 letniku bi težko skuhala kaj bolj zapletenega. mož pa do zadnjega v službi tako da je še dobro uspelo.
Danes za kosilo polenovka. Za sladico pa potica.

Za silvestrovo še zbiram ideje. Najprej en narezek. Potem bo verjetno gobova juha... za naprej še ne vem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem