cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj delate na tak dan doma

clock-img

21.08.2005, 16:06

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

z otroci ki še jim ni zanimiv monopoly:)-:)- al pa kaj podobnega

a so tudi vaši malčki tečke ko dežuje:zmeden2:

jaz sem že na koncu z animacijskimi sposobnostmi:zmeden:

ej tako poletje da te na wc pritisne:((:((

clock-img

21.08.2005, 16:08

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

oooo kako je fajn če lahk zaspiš v takem vremenu. Jest sem se 10 min nazaj, ati še spi, Trina pa tud..ni bolšega kot popoldankso spanje na tak dan ;)

clock-img

21.08.2005, 16:11

clock-img

Anonimen

In jaz pre pol ure vstala :)- Božansko. Zdaj pa itak več ne pada, rajtam, da bo treba kaj ven :zmeden2:

clock-img

21.08.2005, 16:37

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Razen vsakdanjih opravil (pospravljanje, kuhanje, pranje, čiščenje), sem že skozi na rač.-rišem načrte, pa malo brskam po interentu, pa tu pa tam pogledam sem gor na RR,... Mala pa ali spi, ali pa tečnari..no, trenutno spi9nebesa

LP, Tea:sloncek:

clock-img

21.08.2005, 16:47

clock-img

Anonimen

Joj men je tak tečno:ups:, mali pa se tak non stop dere..bi rad šel ven:grrr::ups:Tak da mora bit non stop na rokah:(

clock-img

21.08.2005, 16:55

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Beremo brezveznarije na RR:zmeden2:kaj češ....tud to edn more,da se ne matrate glih za brez veze,a ne?...

clock-img

21.08.2005, 17:34

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Mi cakamo obiske in se kuhamo v stanovanju, tamala nespi cel dan... **** pa obiski... :pujs:

clock-img

21.08.2005, 17:43

clock-img

Anonimen

Mi smo tudi vsi spali popoldne. Zdaj smo ravno dobro vstali. Bila pa sva s Tiborjem pred tem s kolesom zunaj, da se je malo preluftal. Zdaj bomo šli pa k babici po Mišo.

clock-img

21.08.2005, 17:52

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Mi smo mel pa piknik, ki je bil zaradi dežja prestavljen v restavracijo :)-

clock-img

21.08.2005, 18:21

clock-img

urši*

pencil-img

1037

mi itak ne bi mogli kam it, ker je tamali bolan :( tako, da mam rajš, da je tako vreme.
mal smo spali, mal obiski pridejo, pa čas kr hitr mine!!!;)

lp:)

clock-img

21.08.2005, 18:36

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo se v Bohinju (Aquapark) kopali, pol smo pa vsi spali :bravo:

Splišni, kdo ti je pa tok vrtnic poklonil?

clock-img

21.08.2005, 19:03

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mi smo bili na obisku pri babici, pa še pri Arwen in njeni družinici smo se oglasili- super dan:):bravo::sloncek:

clock-img

21.08.2005, 20:18

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Igrali smo se, dokler ni David zaspal, potem sva šla pečt hruh-štručke:love:, jih pojedla s pršutom, ki ga je prinesla tašča, pogledala en film(xxx 2), potem sem pa še jaz šla spat za eno uro. Na srečo je David spet dolgo spal -> 3,5ure.:zaspan: Ko se je zbudil, je pojedel insmo se spet igrali. Je bil ves dan dobre volje!:sloncek: Zunaj pa deeežžžž.:grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem