writing-img

kaj je najboljše za odžejanje?

clock-img

30.05.2005, 17:49

clock-img

mirka

pencil-img

295

Zanima me mogoče za nekoga - banalna stvar in sicer, kaj dajete svojim malčkom - enoletnikom za pit?

Jaz dajem Ani npr. najraje vodo ali pa doma narejene sokove recimo od bezga, višnje,... ker se mi zdijo kupljeni sokovi precej sladki.

No nevem kaj pa ve dajete še poleg tega? Kaj pa mislite o instant čajih - a bi bili za zdaj dobri pa recimo narediš s hladno vodo?

No adijo - pa fajn se hladite!:sloncek:

clock-img

30.05.2005, 17:54

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Zanimiva zadeva, vendar pa bi bila verjetno najboljša zadeva negazirana mineralna voda ali pa npr. jabolčni sok sok zmešan z negazirano mineralno vodo.

Drugače pa dajemo od kakega drugega leta naprej v primeru daljšega bivanja na vročem zaraku tudi izotonične napitke, se pravi umetno mineralizirane pijače.

clock-img

30.05.2005, 18:03

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Naša pije Hippov instant čaj narejen z vodo, ki je sobne temperature. Voda sama ji ne gre, sokov ji pa ne dajem. Tega čaja (gozdni sadeži) pa kar veliko popije.

clock-img

30.05.2005, 18:11

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

V glavnem vodo. Notri pa mu v vročih dneh dodam sok sveže iztisnjenih limon, grenivk, mandarin ali pomaranč.

clock-img

30.05.2005, 19:32

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Po mnenju Jakobove zobozdravnice je najboljsa voda ali pa kaksen zeliscni caj. Vse ostalo zelo najeda sklenino. Vsaj v velikih kolicinah.

clock-img

30.05.2005, 21:11

clock-img

Anonimen

naša pije vodo, tut za life kdaj, pa ožeto pomarančo z vodo, pa hipp čaje tut s hladno vodo seveda, pa jabolčni sok razredčen z vodo, pa pomarančni sok z vodo, če ga vid pri meni v kozarcu...

lp, lara

clock-img

30.05.2005, 21:19

clock-img

Mateja17

pencil-img

121

Naša enoletnica pa v 95% pije vodo. Sok samo preizkusi, ga neha piti in zahteva vodo. Jo pa spije na 15 minut razlike po tudi 2 dcl naenkrat. Kdor je ne pozna misli, da ji že sigurno 10 let nismo dali za pit. Čajev pa sploh ne mara, tako, da sem ji dajala ko je imela malo vneto grlo kar toplo vodo za pit.

lp,
Mateja:sloncek:

clock-img

30.05.2005, 23:21

clock-img

lin

pencil-img

2504

Voda+enkrat na dan cca.ji dam fruktalov gosti sok

clock-img

31.05.2005, 09:45

clock-img

Anonimen

Jaz ji dajem vodo in le občasno sokove, pa še takrat jih zmešam z vodo, da so manj sladki.

clock-img

01.06.2005, 11:59

clock-img

tinca_25

pencil-img

60

Moj Nik pa obožuje čaj (koper, kumina, janež), same vode sploh ne pije, kadar smo pa na poti pije pa hippov jabolčni sok z vodo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem