writing-img

kaj je narobe?

clock-img

22.02.2007, 22:07

clock-img

gobica

pencil-img

6

Pozdravljeni!
Želim slišati vaše mnenje o naslednjem dogajanju. Pred novim letom sem spoznala fanta, ki mi je bil zelo všeč. Bili smo na neki zabavi in plesala sva skupaj celo noč. Po njegovem obnašanju je bilo čutiti, da sem mu všeč tudi jaz. Potem je v naslednjih dneh od kolegice izbrskal mojo telefonsko številko in mi poslal sms. Tako sva bila na sms-ih še nekaj dni, za silvestrovo pa sva se videla le za pol ure - toliko, da sva si voščila (on je drugi dan delal). No, po novem letu pa še nekaj dni sms-ov v stilu, da se morava dobit na kaki pijači, da se morava čimprej videt ... Do tega nikoli ni prišlo. Jaz sem bila zainteresirana in sem mu na sms-e vedno pozitivno odgovarjala. In potem na lepem nič. Bilo mi je zelo čudno. En mesec sem se ubadala z vprašanjem, kako je lahko tako odrezal-. Potem sem se opogumila in mu poslala sms (kako kaj... bla bla). Odgovoril je zelo prijazno in zainteresirano, pa še dodal, da mu ne težim. Potem sva se enkrat slučajno videla in je spet rekel, da se morava dobit čimprej. In od takrat nič več. Jaz mu tudi nisem več težila in tako gre čas naprej. Meni je po eni strani neumno, da bi mu pošiljala sms in ga mogoče klicala, ker se mi zdi, da sem mu dovolj jasno pokazala, da mi je všeč. Kaj mislite, da je razlog tega vedenja? Res mi ni jasno.Če mu ne bi bila všeč, tudi ne bi govoril, da se morava videt. A ni tako? Edino, če želi biti zelo uvideven... Hvala za vsako mnenje.lp

clock-img

22.02.2007, 22:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz ti svetujem le to - če si nekaj želiš, potem ni mej, da bi ti to preprečile. Če bi bil zares zainteresiran, da prideta skupaj, bi tako tudi delal, ne pa, da se vmes potuhne. Zamisli si, da bi hodila z njim, ali pa celo živela skupaj  - a bi res rada bila vseskozi v dvomih, kako bo?
Konec koncev pa ni edini moški na svetu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2007, 22:12

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Men se zdi,kot da se te izogiba in nima kakega interesa,če bi ga imel potem se nebi tako obnašal.A si sigurna,da je samski,da ni kaka družina vmes?Kot vidim  se nista imela možnosti ravno spoznat ne?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

22.02.2007, 22:19

clock-img

gobica

pencil-img

6

ja, nisva se niti spoznala. Samo meni se je zdelo, da je res uredu fant in vsi prvi občutki so kazali na to, da si takega že od nekdaj želim. Res je bil prvi fant v mojem življenju, ki mi je v enem večeru popolnoma zmešal glavo in ga še danes ne morem pozabiti. Vem pa tudi, da ni edini na svetu in da v takih dvomih ne bi mogla živeti. Ampak kaj hočem, srce govori drugače....

clock-img

22.02.2007, 22:20

clock-img

gobica

pencil-img

6

aha, pa še to. Družine sigurno ni vmes, pa tudi kaka druga punca ni bla na liniji takrat. to sm uspela zvedet od njegovega kolega.

clock-img

22.02.2007, 22:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Gobica, dosti rib plava v morju, veš? In ta ti je odplavala.

Tako, da pozabi na nekaj, kar se še začelo ni. Tako je življenje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

22.02.2007, 22:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.02.2007, 22:25

clock-img

Anonimen

Izgleda, da je kakšna druga vmes uletela.

clock-img

22.02.2007, 22:33

clock-img

gobica

pencil-img

6

ja, verjetno res nisem bila dovolj zanimiva zanj. Samo zakaj potem še nekaj sanja o zmenku? To mi deluje že malo kretensko... A me želi le psihirat in je vesel, če ženske norijo za njim?

clock-img

22.02.2007, 22:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

je vesel, če ženske norijo za njim?

To bo, ja. Očitno se ima za velikega mačota.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2007, 23:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz ti svetujem,da ga pokličeš in vprašaš kaj mu je.Najbolj preprostouser posted image

clock-img

22.02.2007, 23:28

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Pusti ga pri miru. Če si mu dovolj jasno dala  vedet, da ti je všeč, on pa ni odreagiral, nima smisla silit vanj.

clock-img

22.02.2007, 23:30

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

evo pošlji mu sms če ti je za mojo družbo imam jutri ob XX čas in se lahko dobiva, če ne utegneš, lahko srečanje prestaviva na tebi ugodnejši dan

Po moje pri vama nihče ne predlaga konkretnega dneva srečanja

Tako boš vedela, če boš vse skupaj pustila, se boš prej ali slej spomnila nanj in še vedno ti ne bo jasno, ali te res ni hotel ali je bilo kaj drugega vmes

clock-img

23.02.2007, 07:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem bila na istem na začetku veze s sedanjim partnerjem. Ko sva se spoznala, sva se nekaj časa videvala, potem nič, potem samo slučajno,... Mobitelov takrat še ni bilouser posted image , samo navadni telefon, pa saj veš, če te ni doma, zamudiš vsak klic.

Tako da, to, če se je malo "potuhnil" še ne pomeni, da se te izogiba.  Mogoče pač rabi čas za premislek, kako in kaj.

Pokliči ga in se zmenita za pijačo, ne samo to, "da bi se enkrat morala dobit". Potem se lahko dobivata še sto let....

Če pa ni resen, pa so ti že napisale, da ni edini moški na svetu.

Vse lepo user posted image

clock-img

23.02.2007, 09:27

clock-img

gobica

pencil-img

6

Jaz sem mu očitno dala vedet, da mi je všeč, pa tudi dost sms-ov sem mu poslala, da bi lahko čutil. Zato ga ne bi še naprej gnavila...Očitno mu nisem...V tvojem primeru SRKI je bilo drugače - sploh še ni blo mobitelov in stvar je drugačna. Zdaj bi me lahko poklical kadarkoli. Če pa rabi čas za premislek, bo pa že še uletel:)Ampak verjetno mu je všeč, da ženske norijo za njim.

clock-img

23.02.2007, 10:53

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Draga gobica. Ravno to je prednost, da so danes mobiteli, da lahko kadarkoli pritisnes na njegovo tipko, mu napises karkoli... Zakaj pa bi moski moral bit vedno tisti prvi???? Ce ga hoces in ce ga ne mores pozabit, ga poklici takoj zdaj!!! Mogoce si pa on misli tocno isto, kot si mislis ti!? Da ti je dal vedet, da si mu vsec in si ti tista, ki nisi dovolj zagreta zanj!? Bodi pogumna in ZASE ga poklici in mu predlagaj, da se jutri dobita ob 20ih pred Namo!!! Zase to naredi in se nehaj trpincin in tuhtat in premlevat. Ce bo zainteresiran bos takoj ugotovila.

clock-img

23.02.2007, 10:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

In btw: moskim se celo zelo vsec take punce!!! Ne daj se mu! Zakaj bi igrala na njegove strune!? Naj on malo igra na tvoje... Mogoce pa ravno to rabi..

clock-img

23.02.2007, 11:04

clock-img

gobica

pencil-img

6

baguska!že odkar sva se spoznala sem imela občutek, da sem jaz bolj zainteresirana. Edino kar je naredu je bil začetek, ker je on izbrskal mojo cifro. Potem sem mu pa v glavnem jaz popiljala sms in je nanje odgovarjal. Tudi predzadnji sms sem mu poslala po enem mesecu premora, zadnjega pa še po enem mesecu tišine. A misliš, da ni to dovolj jasno, da sem zainteresirana?

clock-img

23.02.2007, 11:27

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

po moje pa ima puncouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

23.02.2007, 11:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hm.. Ne vem no. Na takle nacin samo ugibas. Al ga je minil, al ma punco in cakas in ugibas in se sprasujes... A ni brezveze in skoda casa???? Poklici ga, ce ma jutri cas in bos takoj vedla kok je ura. Ce ne bo za stvar potem nima smisla sploh vec razglabljat o tem. Zal. Zelim pa ti seveda srecen razplet.

clock-img

23.02.2007, 11:59

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Moje izkušnje so take, da je bolje ignorirat in se delat kot da te ne gane. Ne kliči, ne piši...
Če mu je kaj do tebe, te bo že poiskal.

Preverjeno, deluje...

Pa srečno!

clock-img

23.02.2007, 13:58

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Lubica, pomlad se približuje in seznona lova se odpira.user posted image  Nizki štart pa na lov. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem