cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj je s fantkom,ki se je izgubil?

clock-img

27.03.2006, 21:32

clock-img

buča

pencil-img

825

V soboto,ne vem,v Kranju.5 letni Timotej.Sestra mi je povedala,da je slišala po radiu,jaz pa nisem ničesar slišala.Da ga celo nočko ni bilo..a katera ve?

clock-img

27.03.2006, 21:40

clock-img

Anonimen

A res? Prvič slišim.

clock-img

27.03.2006, 22:08

clock-img

buča

pencil-img

825

že vse vem.So ga našli na bencinski pumpi,par ur po tistem,ko se je izgubil...jaz pa celo noč nisem spala,ker sem mislila,da je kam padel..Še **** ga je pomagala iskatuser posted image ..še dobr,da ga ni kak avto povozu...sem si oddahnila,zdej pa nočko

clock-img

27.03.2006, 22:09

clock-img

Anonimen

Hvala bogu.

clock-img

28.03.2006, 06:58

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ojoj, bogi fantek in starši user posted image . Še dobro, da se je vse srečno končalo.

clock-img

28.03.2006, 07:01

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Kaj pa je bilo v soboto???

Tu v škofji loki je mamičin mož sredi križišča našel fantka starega cca. 2 leti s kolesom. Pa gre in ga odstrnii iz ceste, malo povpraša po hišah, ki so bile tam, fantek od nobenega.

Se je ponudila neka gospa, da bo še povprašala dalje - sej bi on, pa se mu je mudilo v službo.

Upam, da se je srečno končalo.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

28.03.2006, 17:08

clock-img

buča

pencil-img

825

Pa v Mercatorju sem našla punčko Tio,ki je sama tavala...se je že začela jokat,z dudico v ustkih,sem jo sam zagrabla,pa nesla na informacije...mami je potem čist fertik pršla po kakšnih 2 mintukah...stara 3 leta....sam,da je pri mamici.user posted image

clock-img

28.03.2006, 17:20

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

user posted image user posted image user posted image  sam da se je dobr končal.user posted image user posted image user posted image

jaz sem pred leti na ježici najdla punčko. Bla je že čist hripava od joka. Stara 2 leti. Sem jo vzela v naročje pa sva šle iskat mamico.
In kaj dobim pod nos ko najdeva mamico. Nahrula me je kaj počnem z njenim otrokom , da se njen otork že sam znajde. sem ji komej povedla da se je zgubila pa da je jokala in da sem jo zato vzela v naročkje da nebi padla v bazen in se utopila

clock-img

28.03.2006, 17:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.03.2006, 12:13

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Lumpi
Se je ponudila neka gospa, da bo še povprašala dalje -

Edini pravi način je predati otroka policiji. Kar tako na lepe oči zaupat kar eni gospe, pa čeprav ni tvoj ni odgovorno. Gospa gor ali dol. Potem lahko res samo upaš, da se je končalo v redu.

clock-img

29.03.2006, 13:27

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

tehnofil se strinjam. Najbolje v takem primeru je oddati otroka policiji.

Nalin ja veš tud to se dogaja. NE bom rekla da sem moj ni nikoli zgubil v trgovskem centru. Tud to se mi je že zgodil in povem ti da sem bla jaz bolj paf kot mali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem