writing-img

kaj je to???

clock-img

31.03.2010, 10:47

clock-img

Anonimen

noseča sem dva meseca in včeraj zjutraj ko sem vstala semi je izbočila bula malo nad sramno kostjo. bila je zelo napetauser posted image no to se je ponovilo čez kakih 15min. potem je bilo vse vredu, le da semi zdaj zdi, kot da me v tem delu nekaj tiščiuser posted image

clock-img

31.03.2010, 12:04

clock-img

Anonimen

mogoče maternica???
itak pa vprašaj ginekologa.....

clock-img

31.03.2010, 12:04

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Ne bi vedela, ampak če je sedaj vse ok, bi počakala do pregleda pri g. Če bi se zadeva ponovila bi slikala (če bi potem izginila) in šla do zdravnika, če bi do pregleda bilo še več dni.

clock-img

31.03.2010, 12:35

clock-img

aly12

pencil-img

36

Jaz bi na tvojem mestu kar poklicala g in se pozanimala. Mogoče ni nič posebnega in ni razloga za skrb, če pa bo kaj za preverit, te bo pa naročila na pregled. Saj mogoče se ti zdaj samo zdi, da te nekaj tišči, ker si opazila bulico in te zdaj matra, kaj to je. Preveri...

“love builds up the broken wall
and straigtens the crooked path.
love keeps the stars in the firmament
and imposes rhythm on te ocean tides
each of us is created of it
and i suspect
each of us was created for it”

Maya Angelou

clock-img

31.03.2010, 13:44

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

A je mogoče kila to? Kila izstopi kot ena bula tam nekje na pregibu, kakor jaz vem. Ti kar pokliči in vprašaj, če te skrbi..

clock-img

01.04.2010, 09:32

clock-img

klara2007

pencil-img

219

pozabila sem napisati da je bila tam, kjer sem imela carski rez prvikrat.
no do sedaj je vse vredu pa tudi tišči me ne več.
sem pa takoj poštudirala kaj če pa brcauser posted image sam vem da pri dveh mesecih nimogočeuser posted image

clock-img

01.04.2010, 14:42

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Ja, mogoče je samo to, da maternica raste. Meni se je nekaj takega zgodilo, samo da mi je udarilo malo bolj na levo stran.. in jaz panična, kaj je zdaj to (dr nisem klicala, ker me je bilo sram, da bi klicala za tako reč) in potem pokličem mojo mamo, pa povem vse in mi pravi: ja to je otrok, on raste user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem