cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj je to?

clock-img

13.08.2009, 14:06

clock-img

Anonimen

januarja sem rodila,dojila nisem,mesecno perilo sem dobila marca in je bilo redno, do julija,zdeaj pa nekaj ni uredi,trebuh me boli kot za menstruacijo neredno ,par dni ja ,par pa ne,to že od 15 7.s tem da mi je že en cikel preskoču-29,7-ubistvu je ni.....noseča nisem-sigurno...imam pa tudi zelo močan vonj tam spodaj in močan redek beli tok....nevem kaj bi to blo?zelo me sekira ker si želim čimprej še enega otročička....je imela katera od vas kdaj kaj podobnega?kaj svetujete?nebi rada panicirala pri ginekolgu....hvalla!!

clock-img

13.08.2009, 15:06

clock-img

piule

pencil-img

177

nevem,če dvomiš in sumiš da neki ne štima pokliči svojega ginekologa,mogoče je pa sam blago vnetje?????????????????????????

clock-img

13.08.2009, 16:14

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

verjetno si fasala gljivično vnetje. pokliči G ali pa pojdi v lekarno in tam kupi kapsule ali svečke proti vnetju.

clock-img

13.08.2009, 17:04

clock-img

Anonimen

kakšne pa?kaj je proti vnetju?

clock-img

14.08.2009, 09:23

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

po moje si fasala gljivice ali pa tudi vnetje...za gljivice kupi canesten svečke + kremo, da se jih znebiš...za vnetje pa nujno do G....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

14.08.2009, 09:38

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

meni je G predpisala tele tablete, se jih kupi v lekarni brez recepta.
ti pa vseeno svetujem obisk pri G.

http://www.gynophilus.si/

clock-img

02.09.2009, 11:54

clock-img

Anonimen

draga moja, pojdi na pregled k ginekologu.
tudi jaz sem imela enake simptome po porodu - odkrili pa so mi ciste na jajčnikih.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem