writing-img

kaj je to mako majica

clock-img

17.11.2005, 15:50

clock-img

golob

pencil-img

69

Živjo!
Kmalu bom mamica JUpiuser posted image
ampak imam malo težavico, trenutno nabiram stvari za dojenčka pa nikakor ne vem kaj so to mako majiceuser posted image
prosim za pomoč, hvala in lpuser posted image

clock-img

17.11.2005, 16:10

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Kolikor jaz vem, je to bombažna majčka, ki se spredaj natakne na roke, zadaj pa zaveže. Enako kot tetra, le da je iz takega blaga kot so npr. kratke majice.
Večina sicer pravi, da tetra in mako majčk ne rabiš in prisegajo samo na bodije, ampak jaz sem bila zelo vesela, da sem na začetku imela tudi te majčke. Veliko lažje jih je oblečt in spredaj pod vratom so zaprte.

clock-img

17.11.2005, 16:14

clock-img

fipi

pencil-img

418

Sem istega mišljenja kot teta beta. Dodali bi samo, da se že dajo kupiti tudi badiji, ki se zavežejo kot te majčke in ni jih potrebno čez glavo oblačit. Res dobra zadeva. 

clock-img

17.11.2005, 16:52

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Joj, še nikoli slišala o tem, pa ima že dva otroka

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.11.2005, 17:17

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Mako majčke so stare tetra majčke. So iz takega blaga kot pleničke in se zavežejo na rami in ob strani. JIh pa ne prodajajo več, no vsaj jaz  jih  nisem zasledila. Jaz jih imam, še moje (jih je moja mami šparala) in lahko rečem, da so 100 boljše kot tanove tetra.

LP

clock-img

17.11.2005, 17:59

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Se strinjam z zgoraj napisanim. To so bele majčke s trakci, ke se zavežejo zadaj. Potem oblečeš mako majčko in še eno bombažno čez.
Vsaka trgovka ti jo bo znala pokazati, zato ne skrbi, če ne veš, kako to izgleda.

Je pa za poskusit; meni so bile sicer všeč, vem pa da jih moja sestrica ni marala in je dojenčka raje oblačila v bodije.

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

17.11.2005, 18:11

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mako majčke niso iz takega blaga kot plenice, ampak iz navadnega bombaža. Meni so bile super in smo jih nosili skoraj 2 meseca ali še dlje. Je nisem hotela matrat z vlačenjem čez glavo. Super pa so tudi bodiji na preklop.

clock-img

17.11.2005, 19:15

clock-img

Anonimen

Mako je bombažni jersey.

clock-img

17.11.2005, 19:59

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Tako je kot je napisala Lunca1. Mako majčke so bombažne majčke, ki se jih zaveže na hrbtu. Tudi jaz sem jih uporabljala ( tudi moja mami jih je prišparala še moje ) in sem bila prav navdušena. Imela sem pa tudi 2 bodija, ki sta se zavezala spredaj pa je vseeno lažje majčke oblečt kot bodije. Vsaj pri nas je bilo tako.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

18.11.2005, 08:40

clock-img

POCA

pencil-img

51

Mislim, da jim v Babay centru recejo benkice. Jaz sem jih tudi uporabljala in so na zacetku veliko bolj prakticne kot body.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem