writing-img

kaj k sadju

clock-img

12.11.2007, 17:08

clock-img

Brbs

pencil-img

608

kaj dajete zraven k sadju? samo sadje ali še kakšne kekse?
Imam 7m, rada bi mu zdrobila kakšen keks zraven, pa ne vem kateri, da ne bi bil cukran, pa brez pšenične mokeuser posted image

je sploh kaj takega???

clock-img

12.11.2007, 17:12

clock-img

Anonimen

Lahko že zdrobljeni keksi, Bambi ali nekaj podobnega, se mi zdi.

clock-img

12.11.2007, 17:20

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sem mu pri takih mesecih vmešavala zraven raznorazne kašice brez glutena. Pa kekse brez glutena se tudi da kupiti, na  brezgluteinskem oddelku v Mercatorju imaš raznorazne kekse, grisnije, riževe vaflje.

clock-img

12.11.2007, 17:23

clock-img

glen

pencil-img

1870

Jaz sem naši tamali kupovala kekse v dm-u od Alette ali Nestlle,brez glutena

clock-img

12.11.2007, 18:41

clock-img

Anonimen

jaz moji obvezno mešam zraven rižolino

clock-img

13.11.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem ji dala skuptko ali sadno kašico z rižem, po 8. mesecu pa tudi piškote, torej gluten.

clock-img

13.11.2007, 22:32

clock-img

Pink2

pencil-img

9

Valika, mene pa zanima ali rižolino vmešaš direktno v sadno kašico, ali ga prej zmešaš z mlekom?

clock-img

14.11.2007, 20:01

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Rižolino lahko vmešaš direktno v sadje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

15.11.2007, 21:01

clock-img

Brbs

pencil-img

608

no, zadnjič sem bila v mullerju in nisem našla niti enih brezglutenskih in nesladkanih keksov. Zato pa sprašujemuser posted image

Torej v DM jih imajo???

clock-img

15.11.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Brbs

kaj dajete zraven k sadju? samo sadje ali še kakšne kekse?
Imam 7m, rada bi mu zdrobila kakšen keks zraven, pa ne vem kateri, da ne bi bil cukran, pa brez pšenične mokeuser posted image

je sploh kaj takega???

mi ne dajemo zraven cisto nic.. drugace pa obstajajo piskoti Plasma (dobis v drogerijah in vecjih trgovinah).. mislim, da se da dobit te pisktoe tudi mlete....

clock-img

16.11.2007, 10:27

clock-img

Anonimen

Valika, mene pa zanima ali rižolino vmešaš direktno v sadno kašico, ali ga prej zmešaš z mlekom?

sory, nisem prej vidlauser posted image

ja, jaz vmešam direktno v sadje.
imam pa kupljeno rižolino od podravke in od hippa (tu je notri že mleko). naša je imela raje to hippovo. vendar sem pozneje začela mešat  vsakega malo, da sem porabla obojeuser posted image , pa še danes delam tako....

clock-img

16.11.2007, 10:56

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Hy!

Naš user posted image Anel je tudi star 7. mesecev in mu že kar nekaj časa dajem v sadne kašice albert kekse. Zaenkrat ni problema. Jih ima ful rad. user posted image  Zdaj mu že dam v roko keks in ga lepo počasi liže in gricka.

Alessa, LP

clock-img

16.11.2007, 11:00

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Imam občutek, da se bolj naje, če mu dam v sadno kašico še albert kekse, kot pa da bi mu dala samo kašico. Saj sama vidim, da se 1 jabolke ne naješ.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem