writing-img

kaj kuhate med tednom?

clock-img

21.02.2006, 15:56

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ko so vaši možeki v službi? Moj ma drseči delovni čas in tako delo, da nikoli ne vem kdaj bo prišel in res ne vem kaj kuhat, da se lahko pogreje/stoji/malo počaka? Saj varianta je tudi, da začnem delat komaj ko pride al pa me kliče, da je na poti domov, samo pol pa predolgo traja in sem že fuuuuuuul lačna (ker sami mi ni fajn jest). 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

21.02.2006, 16:17

clock-img

Nea

pencil-img

762

Vedno najdem kakšno idejo na www.kulinarika.net.

Pozdravcek,
Nea

clock-img

21.02.2006, 16:35

clock-img

copka

pencil-img

1117

Ponavadi kaksne testenine - s tuno, s sirom, , ali pa kaksno rizoto z morskimi sadezi, z zelenjavo. To vse lahko stoji.

Ce te poklice, ko je na poti, lahko naredis kaksne zrezke s smetano in rizem. Danes sem naredila zelenjavno minestro, pa ga bo tudi pocakala, in zelenjavno omleto. Meso me je kar minilo, vseeno pa naredim kaksno mesno omako za testenine. Vcasih tudi struklje.

Kaksne lazanje, musako, palačinke z zelenjavo... pa delam, ko se mi da ali pa med vikendom.

Je pa odvisno koliko je kdo zahteven- eni morajo pod nujno jesti meso, moj je hvala bogu dobra zlica. Jutri, ko vem kdaj pride, bo nekaj z gobicami, pa ne vem ali riz ali testenine, ali pa kaksni zrezki.

clock-img

21.02.2006, 18:49

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

nič

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

21.02.2006, 19:00

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz skuham vse, kar se spomnim in kar znam ter kaj imam trenutno doma. Določene stvari imam tudi v zmrzovalniku že skuhane-tako da je variant nešteto.
Ker je pri nas podobno, kot pri tebi-da ne vem, kdaj pride mož točno, sva se po novem dogovorila za uro, kdaj jeva in to je ob 15 uri, ko pride ta večji iz vrtca. Tudi meni je šlo na živce, da bi morala enkrat skuhat do enih enkrat do dveh....., pa še lačna sem bila včasih, kakor pri tebi. sedaj pa vem, ob kateri uri kosimo in se lahko toliko prej tudi najem zajtrka ali malice.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

21.02.2006, 21:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

Nič. Mali je itak na Milumiluuser posted image  midva pa si nosiva kosilo iz ene gostilne, ki ima odlično hrano  ali pa sva abonirana pri mami.
Čez vikend pa itak restavracija Mama.user posted image

clock-img

21.02.2006, 21:43

clock-img

ona

pencil-img

3685

Lahko narediš golaž z njoki.to lahko počaka ali pa mineštre-jota z zeljem,repo,..
Pa pasulj,vampi,
po mojem to stoji dlje,drugače pa je najbolje,da se zmenita za uro!

clock-img

22.02.2006, 01:03

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Hm, mogoce kaksen segedin, sarma, filana paprika, pita, juhe. Sicer pa tudi omakice, riz ali  npr. pire, se tudi lahko pogreva, pa je potem se vedno dobro.

Pri nama je tudi tako, da sva pogosto v razlicnih zmenah, pa vecinoma skuham taksne stvari da se lahko pogreje. Razen kaksnega pomfrija ali podobnega, to res ni vec dobro potem.

Da se pa zmenita ob kateri uri bosta jedla, pa je tudi dobra ideja.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

22.02.2006, 13:38

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Včeraj sem nardila krompirjevo smetanovo juho, je bila zelooo dobra, danes bo pa faširano - taka zelenjavno-mesna zmes, ki jo potem sam zvijaš v tortilje in je fuuuul dobro. Jutri bo pa kr on kuhal, ker sem do 9 zvečer v šoli user posted image

hvala za ideje samo pol od naštetega ne znam skuhat user posted image user posted image ker sem antitalent

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem