writing-img

kaj kuhate na morju?

clock-img

12.07.2007, 11:50

clock-img

meta22

pencil-img

562

tiste ki kuhate na morju, dajte malo napisat kaj kuhate?! pa ne kakih znanosti, take hitro pripravljene. gremo namreč na morje v apartma s kuhinjo, in imam prvič namen tudi tam kuhati.user posted image kako bo to zgledalo nimam pojma!!! verjetno vsak dan špageti!!! dajte pomagat!

lp
meta

clock-img

12.07.2007, 12:10

clock-img

srki

pencil-img

9222

Rižota, sataraš, zrezki, zelenjavne enolončnice,....kakšen dan pa ven na kosilo.

clock-img

12.07.2007, 12:18

clock-img

Anonimen

men pa to ni dopust če more kdo kuhat dol na morjuuser posted image  no spet ena neumesna ampak mogoče me meta ne bo napuser posted image

clock-img

12.07.2007, 12:23

clock-img

srki

pencil-img

9222

Saj imaš prav, Duc.20, samo meni za enkrat še ni taka muka, ker med tednom pridem domov na kuhano, tako da mi ni hudo....z leti pa mi verjetno že bouser posted image .

clock-img

12.07.2007, 12:25

clock-img

Anonimen

Tu je že bila ena taka tema, mogoče ti kaj pomaga http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1645607

duc.20 te bom pa jaz na P.user posted image . Veš eni uživajo v kuhanju, tudi na dopustuuser posted image , nekateri ap so tak izbirčni, da ni šans da zuni jejo, al pa enostavno ni denarja za vsakodnevna kosilauser posted image . Ima takvih i onakvih.

clock-img

12.07.2007, 12:32

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Tu je že bila ena taka tema, mogoče ti kaj pomaga http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1645607

ni denarja za vsakodnevna kosilauser posted image .

Pri meni je predvsem to, dam tisti denar za draga kosila že kam drugam. Pa doma si bom letos kar dosti pripravila, da ne bo tam toliko "pacanja".

clock-img

12.07.2007, 13:17

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Pri nas pa šiba roštilj na tisoč in en način, pa špageti pa orjaške palačinke na litoželezni plati... Ni lepšega kot gledat malega škrata s 30 centimetersko palačinko v roki in svetlečimi očki.

clock-img

12.07.2007, 14:30

clock-img

Anonimen

mi gremo na tak dopust, da ni treba nobenmu kuhat, mamo vso hrano tmuser posted image  mi samo uživamo, raziskujemo pa okol hodmouser posted image pa sploh ni drago, sam mal je treba pogledat.

clock-img

12.07.2007, 14:32

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

jaz pa na dopustu to kar mojemu prepustim. je pa največkrat kar kej na žaru. od mesa, zelenjave,...

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

12.07.2007, 14:58

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Men pa ni dopust če morš skos na uro gledat kdaj bo kosiu, pa večerja. Men je preprosto v užitek zakurt plato, pa kej gor spečt.

clock-img

12.07.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

kalbo, je povsod tko da maš več ur časa za to, prideš kadar ti pašeuser posted image men pa ni užitek na morju k je že tko vroče še neki kurt pa take zadeve, se raj z otroki v vod igram pa hladimuser posted image

clock-img

13.07.2007, 11:00

clock-img

meta22

pencil-img

562

sej ne,da nebi mela rada dopusta brez kuhanja!!! sem ga mela vsako leto do zdaj. sedaj pa amamo malega spančka, ki v času kosila veselo drnjoha, pa bi mamica takrat mela čas za kuhanje. na sonce tako al tako ne grem v tem času, ker bojo baje rekordne temperature.

lp
meta

clock-img

13.07.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

tko ko je kalbo reku, verjetn je najlažje pa najbolše, če se na žaru peče. ko ste na morju lahko še tvoj mož kašne morske dobrote ulovi pa spečete.

clock-img

18.07.2007, 13:12

clock-img

iva01

pencil-img

961

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pri nas pa šiba roštilj na tisoč in en način, pa špageti pa orjaške palačinke na litoželezni plati... Ni lepšega kot gledat malega škrata s 30 centimetersko palačinko v roki in svetlečimi očki.

mi smo jih tud letos pekli na morju, postavili smo rekord naredili smo 37 tavelikih palačink, tako da jih je bilo dovolj za celo ulico user posted image

clock-img

18.07.2007, 13:15

clock-img

iva01

pencil-img

961

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

kalbo, je povsod tko da maš več ur časa za to, prideš kadar ti pašeuser posted image men pa ni užitek na morju k je že tko vroče še neki kurt pa take zadeve, se raj z otroki v vod igram pa hladimuser posted image

navadno se na morju kuha takrat ko je na plaži in v vodi preveč vroče, da bi bilo z majhnimi otroki varno takrat bit na soncu ali se igrat v vodi, vsaj pr nas je tako, zato se takrat rajš umaknemo v globoko senčko in skupaj kaj skuhamo in se pri tem zelo zelo zabavamo, sploh kadar sin dela solatouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil iva01 -- 18.7.2007 13:22:19 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem