writing-img

kaj kupiti 3,5.letnici?

clock-img

28.07.2008, 14:37

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Na obisk prihajajo naši prijatelji iz tujine in za njuno hčerkico, ki stara 3,5 leta bi rada kupila kakšno fajn darilo. Kaj je všeč skoraj 4.letnicam? Ali je kakšna taka fajn igrača, igra? Razmišljam, da bi ji kupila igro Spomin? Je to OK?
V naprej hvala za predloge.

clock-img

28.07.2008, 14:37

clock-img

skokica01

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: skokica01

Na obisk prihajajo naši prijatelji iz tujine in za njuno hčerkico, ki stara 3,5 leta bi rada kupila kakšno fajn darilo. Kaj je všeč skoraj 4.letnicam? Ali je kakšna taka fajn igrača, igra? Razmišljam, da bi ji kupila igro Spomin? Je to OK?
Kaj pa tiste hamma perlice?

V naprej hvala za predloge.

clock-img

28.07.2008, 14:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.07.2008, 14:50

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Nikoli ne moreš falit s flomastri, kakšnim lepom blokom ali pobarvanko, plastelinom, nalepkami. Puzle in družabne igre ( Spomin, Domine, Enka, Človek ne jezi se ) so tudi fajn. Pa milni mehurčki so tudi fajn.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

28.07.2008, 15:55

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Naša ima rada pobarvanke,barvice inp.Pa seveda gumice,špangice...spomin je tud super ideja!

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

28.07.2008, 21:26

clock-img

glen

pencil-img

1870

naša je bila pol leta nazaj nora na puzzle,in še zdaj pri 4 je

clock-img

28.07.2008, 21:29

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kaj pa tiste hamma perlice

Mislim  da je to bolj za starejše. Mi jih imamo doma in imam samo jaz z njimi del.

clock-img

14.08.2008, 13:43

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Kupili smo ji polno peresnico, risalni blok in eno družabno igrico, kjer mečeš kocko, ki ima namesto številk barve in glede na izbrano barvo se pomikaš po igralnem polju.  

Čist je bila pa nora na pingvine, ki jih ima naša user posted image . Tobogan namontiraš v banjo (na steno), pingvini lezejo po tem toboganu in skačejo v vodo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem