writing-img

kaj lahko je mama pri sumu na alergijo?

clock-img

14.03.2008, 10:31

clock-img

rumenasoncnica

pencil-img

112

Pozdravljene,

naš skoraj 5mesečnik ima zadnje čase težave s kožo in enkrat tudi zeleno sluzasto blato, zato sem se odločila za dieto brez mleka in jajc. Na MON-u sem našla seznam, ki ga je na forumu Pediatrija objavila zdravnica (namenjen je otrokom z alergijami), pa me zanima, če se tiste, ki ste na teh dietah, držite tega?
Ali morda obstaja še kaj podobnega, namenjenega doječim mamam? Sem namreč kar malo zmedena, kaj vse (ne) jesti, ker so bili mlečni izdelki doslej veeelik del moje prehrane.

Vsak nasvet bo dobrodošel!

clock-img

14.03.2008, 10:35

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mleko in mlečne izdelke lahko nadomestiš s sojinim ali riževim in izdelki iz soje, za jaca pa se dobi baje tudi en nadomestek, ki ga uporabljaš pri kuhi.

clock-img

19.03.2008, 11:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.03.2008, 09:35

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Pozdravljene,

Jaz sem pri prvemu sinu pred 3.leti  imela polno dojenje do 6 m brez mlečnih proizvodov in jajc zato, ker sem jaz alergik in asmatik (pršica, cvetni prah,... na hrano pa nisem). Pred 3 tedni sem pa rodila  punčko in tudi pri njej se izogibam mleku in jajc, čeprav nisva še bili pri pediatrinji.
Jem pa ko mi zapaše sojino mleko, tofu,... user posted image  pa riževo pašto,... ni kaj treba se je pazit. Od 28 t. nosečnosti sem se pazila zaradi user posted image  sladkorne in zdaj zaradi nje.
Tudi jaz imam rada mlečne proizvode, ampak bodo še malo počakali!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem