writing-img

kaj menite?

clock-img

16.10.2006, 14:20

clock-img

Anonimen

mene pa zadnje čase tam doli ful "peče", srbi,... sploh se mi ne sex-a. k se mi je drgač ful, so krive tabletke??? če pa se z možem že spraviva, je moja čisto shirana, sva poskusila z lubrikantom, pa je še slabše, še bolj me peče...  ko pa ga da noter me pa ful boli, kot pri izgubi nedolžnosti... rodila sem s carskim rezom, tako da od tu ne izvira moj problem...  res ne bi vedla, kaj bi lohk blo narobe... res bi rada sex-ala, pa ne morem... user posted image  res ne vem kaj narest.... HIGIENA NI VZROK, se tuširam večkrat na dan... naj grem na pregled h ginekologu???  PROSIM POMAGAJTE MI.... L.P.

clock-img

16.10.2006, 14:22

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Po mojem si staknila kakšno vnetje. Stopi do svojega G da vidiš kaj je na stvari.

clock-img

16.10.2006, 14:24

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Vnetje. Nic hudga.

Namazi se z jogurtom in zacni se umivat z intimnim gelom. Tezave bodo resene.

Bohnedaj da karkoli drucga gor dajes (razne kreme ipd jajca), ker bo se slabse..

clock-img

16.10.2006, 14:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Namazi se z jogurtom

Al pa namoci tampon v jogurt in si ga vtakni v noznico.

Pa ne sadni, da ne bo pomote.user posted image

clock-img

16.10.2006, 14:26

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Tudi po moje je vnetje. Kot je napisala baguska. Jogurt, ali pa pejd v lekarno po kremo Daktrin.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.10.2006, 14:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Očitno res gre za kakšno vnetje. Sicer nisi napisala, če imaš kaj izcedka (beli tok). Poskusi z jogurtom, če pa ne bo bolje, pa pojdi do G.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.10.2006, 14:46

clock-img

dudika

pencil-img

39

Se pa dobijo v lekarni vaginalne globule celjskih lekarn, ki zdravijo vnetja. Je po enem dnevu že boljše. Poskusi...

clock-img

16.10.2006, 14:51

clock-img

srki

pencil-img

9222

Verjetno da bo šlo za kakšno vnetje, na pregled bi bilo dobro, da gresta oba. Meni je v oči padlo tudi to, da si napisala, da se večkrat na dan tuširaš-veš, tudi pretirana higiena tam spodaj in spiranje nožnice ni dobro (večkrat dnevno mislim, z raznimi geli za tuširanje, ki niti pod razno niso primerni za intimno nego). Uporabljal milo za intimno nego. Mogoče bi ti pomagal tudi Canesten, vsekakor pa pojdi na  pregled.

clock-img

16.10.2006, 14:52

clock-img

Polona31

pencil-img

403

HIGIENA NI VZROK, se tuširam večkrat na dan...  Tudi pretirana higiena ja lahko vzrok za ponavljajoča vnetja. Druge so napisale da uporabi navadni jogurt, jaz pa vedno ukrepam z čajem iz kamilice in rmana kateremu dodam par kapljic limoninega soka.

Upam da se tvoje teževe umirijo!

clock-img

16.10.2006, 14:58

clock-img

igralka

pencil-img

51

Vnetje imaš, če je povečan beli tok, je glivično in bodo pomagali nasveti puns od prej, (če je vnetje v začetni fazi).
Če pa je izcedek bolj rumenorjavkast, je bakterijsko in moraš h gin,. da ti vzame bris na patogene bakterije in da točno ustrezna zdravila.

Pa čimprej se pozdravi!user posted image

clock-img

16.10.2006, 15:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Verjetno da bo šlo za kakšno vnetje, na pregled bi bilo dobro, da gresta oba. Meni je v oči padlo tudi to, da si napisala, da se večkrat na dan tuširaš-veš, tudi pretirana higiena tam spodaj in spiranje nožnice ni dobro (večkrat dnevno mislim, z raznimi geli za tuširanje, ki niti pod razno niso primerni za intimno nego). Uporabljal milo za intimno nego.

Sem tudi sama mislila napisat, da ne pretiravaj s tuširanjem tam spodaj, ker s tem izničiš naravno kislost.
Če gre za kakšno vnetje, kjer bi bilo potrebno zdravljenje obeh partnerjev, ti bo G dal recept. Sama sem isto dobila in vsak sva morala naenkrat pojest če se ne motim 5 tabletk naenkrat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.10.2006, 22:58

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Verjetno res vnetje kot so ti že vse napisale.

clock-img

16.10.2006, 23:12

clock-img

Rosada

pencil-img

73

Boga!Rada bi seksala a ne možeš!Kake tablete uzimaš?Moguče je da je to uzrok!
Koliko puta na dan se tuširaš?Nemoj da preveč izpiraš svoju vaginu!Če boš vaginu preveč izpirala ne boš mogla seksat!
Idi kod doktora!A možda su problemi i psihičnog izvora?Možda misliš da si sad izpunila svoju ulogu ljubimke jer imaš djete?Pa da toga nisi svjesna?
Imaš pravo da seksaš!Izbori si to pravo!Makar se bori sama sa sobom ako treba!

clock-img

26.10.2006, 08:26

clock-img

levinj@

pencil-img

12

imela sem čisto enake težave...
sem nehala jemat tabletke...
sedaj je bolje...

clock-img

26.10.2006, 08:30

clock-img

didi1

pencil-img

129

Najbolje da greš h ginekologu,tudi če je vnetje se morata oba s partnerjem zdravit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem