cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj mi svetujete?

clock-img

02.04.2008, 13:15

clock-img

binica

pencil-img

512

V soboto, 12/4 se odpravljamo na dopust. Razmišljam, da mi mojo malo en teden prej pobrala iz vrtca, da še kaj ne stakne. Naj povem, da je letos prvo leto v vrtcu in je precej bolna.

Kako vi prakticirate pred dopustom? Koliko je dejansko v tem času bolnih otrok?

clock-img

02.04.2008, 13:19

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Ker spadamo med zelo bolne (stara dobro leto in pol, od avgusta v vrtcu, 5. od takrat v bolnici), bi jaz zagotovo naredila tako, kot ti predlagaš.

Mi smo januarja dopust za dva tedna premaknili. Ko naj bi šli na zimovanje, sva šli seveda v bolnico, potem pa še tisto dooolgo (vsakič daljše) okrevanje.

Srečno in lep dopustuser posted image

Cvetim...

clock-img

02.04.2008, 13:23

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

mi nismo še v vrtecu ampak jaz bi jo tudi vzela iz vrteca kot nameravaš, če imaš poskrbljeno za varstvo......

clock-img

02.04.2008, 13:37

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: binica

V soboto, 12/4 se odpravljamo na dopust. Razmišljam, da mi mojo malo en teden prej pobrala iz vrtca, da še kaj ne stakne. Naj povem, da je letos prvo leto v vrtcu in je precej bolna.

Kako vi prakticirate pred dopustom? Koliko je dejansko v tem času bolnih otrok?

Kar vzemi jo, če lahko. Tudi mi smo med veliko bolnimi in sem lani storila enako. Bolje sprečiti nego lječiti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

02.04.2008, 16:46

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Jaz bi otroka vzela prej iz vrtca,moja je stara 17 mes.in jo imam kar doma,in ni nič bolana,hvala bogu.

lep dopust

clock-img

02.04.2008, 16:48

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

otroka ne vzemam ven iz vrta

clock-img

03.04.2008, 22:41

clock-img

tinas

pencil-img

409

jaz sem mojo vzela teden pred dopustom iz vrtca (januarja, pred smučanjem). pa se je izkazalo za zelo pametno potezo, saj so glih tisti teden vsi fasali rota virus. šesti čut, al kaj. sem imela priliko za varstvo (je bila tašča na obisku), pa sem se tako odločila.
če imaš varstvo jo le vzemi ven. boš bolj brez skrbi.

srečno
t

clock-img

04.04.2008, 12:41

clock-img

binica

pencil-img

512

ma ja, v bistvu bi imela varstvo, samo mama mi skoz govori, da kompliciram. ja lahko njej, ona itak gre na dopust, tudi če lana zboli. itak sem jaz tista, ki bi ga naj.........

še sedaj se nisem odločila kaj naredit. hmmmm, bom razmislila čez vikend ;)

clock-img

04.04.2008, 15:03

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

če si zelo želiš iti na dopust jo imej doma.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem