writing-img

kaj mislte; dieta&plani

clock-img

04.08.2005, 11:23

clock-img

mtd

pencil-img

767

hojloj
kaj mislite;
a lahko grem malo na south beach dieto, samo ta prvi del, če bi potem septembra začeli delati na drugem dojenčku?
sej nima kaj bit, a ne?
vaša mnenja me ztanimajo
hvala in lp

clock-img

04.08.2005, 11:25

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Saj kakor jaz vem, sauth beach dieta ni stradanje al pa primankovanje hranljivih snovi. Tako da jo lahko uporabljaš po moje.;)

clock-img

04.08.2005, 12:19

clock-img

Anonimen

A je kje tle na kakšnem forumu napisana ta dieta? Me zanima, katera ve?

clock-img

04.08.2005, 12:26

clock-img

Anonimen

U hijenca, mora bit, če se pa skoz od tega zgovarjajo 8) Eni pa sam beremo pa zraven bašemo sendvič s pršutom in rezino slabe vesti. :ups:

clock-img

04.08.2005, 12:29

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Kaj pa naj bi bilo?
Za moje pojme so take diete BV, če si pa pač želiš dieto, pa ne vidim zadržkov.

clock-img

04.08.2005, 12:32

clock-img

Anonimen

A kera ve, kako si lahko jst nick spremenim, ker vsi mislite, da sem "vroča hijena", v resnici pa je to vilinsko ime, k sem ga našla na neki strani LOTR in se izgovarja brez drugega h-ja. Probite! :) Ampak se pa vedno nasmejim, ko mi katera reče hijenca. Pa naj bo! :bravo:
Pa drugače?

clock-img

04.08.2005, 12:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hothien, pojdi tam na levi pod Moja ringaraja v nastavitve in spremeni ime v polju "Na forumih se predstavljam z imenom" ali nekaj takega, saj boš takoj našla.

clock-img

04.08.2005, 12:58

clock-img

Anonimen

U madonca, kaj sem zakuhala s svojo asociacijo. Hothien, pa ne da boš res zdaj nick spreminjala zarad moje domišljije?? Matr sm jaz sposobna :zmeden2:

clock-img

04.08.2005, 13:47

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ma ne noooo....pa vroča hijenca se tok dobr sliš pa neki posebnga je.Ne se spreminjat;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem