cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj naj

clock-img

30.08.2007, 09:55

clock-img

Anonimen

imam otroka in tudi fantauser posted image odkar hodim v službo delam v družbi moških....eden mi je zelo vseč,v meni zbuja strast...ob njem letim.....ko pridem domov mislim nanjuser posted image a svojega fanta imam zelo rada in nočem ga izgubitiuser posted image moški v službi me osvaja,gleda me s pogledom ki ga ne dobim vsak danuser posted image nočem se pregrešiti saj nisem človek da bi varalauser posted image to sem mu tudi povedala.....rekla sem da raje sanjam.....sanjam o njem kot obžalujem,a bojim se da me bo to pripeljalo do zloma.....

clock-img

30.08.2007, 09:56

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Cim prej zamenjaj sluzbo.

clock-img

30.08.2007, 10:11

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Povej mu, da naj ti da mir in da ti je na prvem mestu družina ne on. Ali pa zamenjaj službo, če nimaš karakterja, da bi se mu uprla.

clock-img

30.08.2007, 10:17

clock-img

crci06

pencil-img

1854

pojdi na 14 dnevni dopust, bodi z družino in če ti bodo misli še naprej uhajale "k njemu", menjaj fanta ali menjaj službo oz. se z obema (posebejuser posted image ) lepo pogovori, da imaš problem...
Če sta oba kandidata za tvojega partnerja, ti morata biti predvsem tudi prijatelja in zmožna takega pogovora.

clock-img

30.08.2007, 10:17

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

imam otroka in tudi fanta

smešen začetek user posted image

uživaj v pozornosti in potem izkoristi fanta

iz malega zraste veliko

clock-img

30.08.2007, 10:46

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

a bojim se da me bo to pripeljalo do zloma.....

po vsej verjetnost tudi bo tako če bo šlo tako napre,
povej unemu da bo vedel za kaj se gre...al pa pejt na dopust ja tko kt je rekla moj_moj
user posted image

clock-img

30.08.2007, 11:14

clock-img

Anonimen

Sanjati ni greh.user posted image

Jaz tudi sanjam.....................................................samo sanjam lahko.

< Sporočilo je popravil vojakinja -- 30.8.2007 11:19:09 >

clock-img

30.08.2007, 11:48

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Kriza tole.
Al se potegni z njim in se boš prepričala kok je oh in sploh al pa se rajš posveti družini in ga zbriši iz buče.

clock-img

30.08.2007, 12:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2007, 13:36

clock-img

Anonimen

hvala za odgovore....ja vidim da sem malo čudno začelauser posted image sem skor 100°%da bom le sanjala in si zamišljala kako bi lahko bilo.....

clock-img

30.08.2007, 13:50

clock-img

nimfica

pencil-img

48

ostani pri sanjah, al nehaj sanjat, al pa sprobaj in boš videla na čem siuser posted image

druge ni

clock-img

30.08.2007, 14:04

clock-img

Anonimen

Ej...js na tvojem mestu nebi probala..........kaj pa če bo noro fajn s sodelavcem? user posted image ..pazi pazi..kaj delaš

Srečno!

clock-img

30.08.2007, 14:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2007, 14:44

clock-img

Anonimen

Ej...js na tvojem mestu nebi probala..........kaj pa če bo noro fajn s sodelavcem?

Ja to pa mora probat,da bo znala.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem