cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj naj s spanjem

clock-img

20.11.2008, 09:07

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Ojla

Čudo vprašanje ampak kaj naj naredim. Naša tamala spi od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj, potem jo v vozčku zmanjka okoli pol enajstih in spi pol ure, naslednjič mi zaspi okoli pol treh za dve uri, ob osmih  pa gre spat za celo noč. Za večerno spanje nimamo problemov tudi če popoldne spi tako dolgo. Ampak mi prespimo sončka in nimamo nič od popoldneva. Ali naj ji ukinem dopoldanski spanec pa jo dam spat raje ob enih , amapk se bojim, kaj bo potem s pomanjkanjem dopoldanskega spanca.

clock-img

20.11.2008, 09:09

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: lotty4

Ojla

Ampak mi prespimo sončka in nimamo nič od popoldneva.

Ne razumem. Kaj pa bi radi delali popoldne na sončku?

clock-img

20.11.2008, 09:11

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

vesela bodi da ti ponoči spi.moj še takrat ni spal.
sj zdjle je itak kmal tema.bo drugo leto bolje.sj pa ne bo zmerj tako spala.

clock-img

20.11.2008, 09:14

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

Zakaj za user posted image  bi karkoli ukinila, če dete lepo spi?!? Bodi vesela, da je tako...Če praviš, da popoldne zaspi okrog pol treh, potem se malo prej odpravita ven in naj spi v vozičku...Tako ne bosta zamudili sončka...user posted image  Kako bo pa pozimi, ko bo sonca bolj malo?

clock-img

20.11.2008, 09:16

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

jaz bi na tvojem mestu pustila tako kot je saj sončka bo še veliko,saj je očitno da ta mala potrebuje počitek(spanje).user posted image

clock-img

20.11.2008, 09:16

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Ma popoldne ni šans da bi spala v vozičku, ker se ne more obračat pa še svojga medveda nima tko da edino posteljica, ma saj imate prov naj spi.

clock-img

20.11.2008, 09:21

clock-img

koala

pencil-img

5539

Koliko pa je stara?
Moj je star 9,5 meseca pa spi ko je zaspan, za urnike bo čas ko bo večji. Si niti ne znam predstavljat kako bi ukinila spanec, moj zaspi tudi sede če je kriza.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

20.11.2008, 09:44

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

A ni to čudno, kako mame nis(m)o nikoli zadovoljne?! user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

20.11.2008, 09:46

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Pusti jo naj spi ko ona hoče in bodi vesela da toliko spi.
Moja je tudi toliko spala in še pri 18 mesecih popoldan spi od enih do štirih.
Zakaj pa ne gresta na sprehod ko je budna (od 11-14,30)?

clock-img

20.11.2008, 10:00

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Saj smo veliko zunaj sam ker sva večina dneva čisto sami, moram pač enkrat tum mal za jeat naredit, tudi zase in potem je treba toliko prej pridet noter in kuhat, ker grem tudi jaz rada mal počivat ko ona spančka, če me ne čaka kje kako drugo delo. Saj sedaj ko vidim da ve tu ne bi nič popravile sem se tudi jaz premislila. Zdaj greva ven, ker mi že pošteno zeha in bo takoj zaspala.

Hvala punce

clock-img

20.11.2008, 10:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz bi bila vesela, da prespi celo noč. Če ji boš zdaj menjavala urnik, lahko poslabšaš zadevo. Pojdita ven, ko ne spi, vse se da.

clock-img

20.11.2008, 10:24

clock-img

Anonimen

lotty točno tak ritem ima moj sine pa mi je superfajn user posted image

clock-img

20.11.2008, 10:32

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: *NikoLina*

Zakaj za user posted image  bi karkoli ukinila, če dete lepo spi?!? Bodi vesela, da je tako...Če praviš, da popoldne zaspi okrog pol treh, potem se malo prej odpravita ven in naj spi v vozičku...Tako ne bosta zamudili sončka...user posted image  Kako bo pa pozimi, ko bo sonca bolj malo?

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

20.11.2008, 10:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ANITA D.

jaz bi na tvojem mestu pustila tako kot je saj sončka bo še veliko,saj je očitno da ta mala potrebuje počitek(spanje).user posted image

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

20.11.2008, 10:35

clock-img

blaža

pencil-img

8795

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa te vprašam, kaj naj naredim, ko po dnevi spi samo eno urco, al pa 40 min, zunaj je pa 1 stopinja z burjo kljub soncu in se nimam kam dat s tamalim?! Za si oprat glavo in zlikat lase, si pa moram zrihtat varstvo, ker mi je zvečer, ko sem že utrujena to predolga procesijauser posted image

clock-img

20.11.2008, 10:53

clock-img

clara23

pencil-img

889

joj, bodi vesela..kaj bi dala da bi moj takole lepo spančkaluser posted image . je pa pravi hudiček..ponoči se zbuja na 1,5ure, vmes imamo po 2urno cincanje..podnevi pa samo zakinka za kake pol urce (če imam srečouser posted image ).

clock-img

20.11.2008, 11:27

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Ojoj sam res sem smotana, ve ste prav boge, sonce gor al pa dol bom že prežvela bomo šli pa zvezdice gledat user posted image user posted image user posted image .
Full sem vesela k ste mi napisale vaše mnenje ker sem se res že sekirala kaj naj naredim da bo tamala popoldne ujela še kaj sončka. Nč!
Aja ena me je vprašala koliko je stara, 10 mesecev.

clock-img

20.11.2008, 11:43

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

oh ja sj sončka bo še dosti.nič ne skrbi.ti samo uživaj..user posted image

clock-img

20.11.2008, 11:46

clock-img

MILU1

pencil-img

47

Čaki malo, kolk pa je stara??

clock-img

20.11.2008, 11:47

clock-img

MILU1

pencil-img

47

Ups ! Sorry, nisem vidla posta. Aja 10 mesecev. Ja pol pa je vredu da spi kot spi. Pa saj bo sonca še dovolj.user posted image

clock-img

20.11.2008, 11:52

clock-img

aluš

pencil-img

704

Jah, edino kar bi lahko spremenila, je to, da dopoldansko spanje v vozičku zamenjata za spanje v posteljici. In med tem časom ko ona spi, ti pripraviš na prvo roko za kosilo. Potem ko vstane, gresta ven, takrat je ravno 11-12 ura, sta zunaj do naslednjega obroka-kosilo, potem pa naprej tako kot je , popoldan je itak takoj konec sonca, mraz in tema.

Torej, dopoldne spanje v posteljici namesto v vozičku, pa potem budno ven peljat.

clock-img

20.11.2008, 16:04

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

je pa res kar zaspanka pri 10 mesecih user posted image  ampak saj bo verjetno kmalu bolj malo spala čez dan, že spomladi, ko bo še več sončka user posted image

clock-img

20.11.2008, 16:10

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Blagor tebi, še posebaj da ti ponoči tako lepo spi, eni pač o tem le sanjamo (ko nam naši user posted image dovolijo spat seveda)user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem