writing-img

kaj naredite ko ...

clock-img

25.10.2007, 12:34

clock-img

felicia

pencil-img

2590

vaš mali preskoči kakšen obrok? Recimo, da zaspi in prespi sadno kašico pač ob eni uri in se zbudi za zelenjavno. ali mu potem daste sadno ali zelenjavno?

Konkreten primer: moj mali naj bi jedel sadno kašico ob približno 11.00 ampak je to prespal in še vedno spi. Ob približno 14.00 bi jedel zelenjavo in zdej kaj naj naredim ko se zbudi? Mu dam sadje al zelenjavo? In če mu dam sadje al mu potem ob 17.00 ko naj bi jedel mleko dam zelenjavo al mleko mislim čist sem zmedena očitno tale prazna luna vpliva na vse!

clock-img

25.10.2007, 12:37

clock-img

Eillish

pencil-img

81

Ne vem, jaz se nisem nikoli prav fiksno držala tega, kaj kdaj je. Bi mu pa verjetno dala ob 17h raje zelenjavo ali sadje, ker verjetno še pred spanjem dobi mleko, ne? Ali pa mu daj samo pol obroka goste hrane in potem mleko. Nekaj takega.user posted image

clock-img

25.10.2007, 12:38

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

jaz bi čisto po občutku. Tudi jaz imam skoraj 5mes starega pa včasih pač dobi na dan samo eno kašico pa zato dobi zvečer še mlečno, niti nimama nekako še urnika urejenega, ga vsak dan malo prilagodiva njemu seveda. Ne vem eno mu daj kero pač ma raje, saj ne bo škode če bo danes samo ena.

clock-img

25.10.2007, 12:40

clock-img

felicia

pencil-img

2590

hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem