writing-img

kaj narediti?

clock-img

23.02.2009, 16:31

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

kratko in jedrnato vprašanje - KAJ NAREDITI - otrok mi med hranjenjem po steklenički vedno zaspi, kupčka ne podere, čeprav jo držim in v obliki lunce, včasih naslonjena na trebuh.

Je to ok, če zaspi in ne podre kupčka oziroma kaj mi svetujete??

clock-img

23.02.2009, 16:40

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Jaz sem ga pustila spati in ni bilo nikoli nobenega problema.

clock-img

23.02.2009, 16:42

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Moja user posted image  je živa in zdrava, pa je zelo redko podrla kupčka. Sedaj ga pa sloh ne.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

23.02.2009, 16:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Če zaspi, ga ne mučim s podiranjem, ga samo odložim

clock-img

23.02.2009, 17:30

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Starejši ga je bolj redko podrl, pri mlajšem smo morali vztrajat zaradi refluksa. Sta se pa oba dojila, pri stekleničkah najbrž požrejo še več zraka.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

23.02.2009, 18:39

clock-img

Nagajučk

pencil-img

47

Moja je sicer dojena, pa smo od zacetka imeli skoz probleme s podiranjem kupckov (jih sploh ni podirala- posedicno smo imeli vec kricekov v trebuscku). Scasoma ko je reasla je zacela podirati, zdaj pa jih itak riga vse povprek.
Kadar mi je med dojenjem zaspala, sem jo sprava vseeno dalal na ramo vmes ko je spala a ga nikoli ni podrla. Tako, da jo v takih primerih nisem matrala, odlozila sem jo v posteljico, da spi naprej.
Ce pa ti cisto zmeraj, pri vsakem obroku zaspi, pol pa probaj vsaj cez dan jo vseeno dati na ramo in mal pocakat, mogoce pa bo kej zraka slo ven. Za vecernim obrokom pred nocnim spanjem, pa ti predlagam da jo raje das spat, da je ne zbudis s tem.

clock-img

23.02.2009, 19:10

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moj je bil sicer dojen, mi je pa svetovalka za dojenje svetovala, da če ga po 5 minutah ne podre, otročka odložit v posteljo in pustit spat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

23.02.2009, 23:15

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Včasih vztrajamo in jo imamo naslonjeno na ramo, včasih ne. Sem pa opazla, da ji pomaga duda...lažje podre kupčka. Če se zbudi, jo samo dvignem, podremo kupčka in zaspimo, z dudo sevedauser posted image , nazaj.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem