writing-img

kaj oblečete v teh dneh?

clock-img

07.06.2009, 22:25

clock-img

tanyak

pencil-img

63

pozdravljene,

imamo 14 dni staro punčko in sem popolnoma zmedena glede oblačenja v teh dneh. v hiši imamo stalno okol 20 in 21 stopinj, smo pa že tudi na sprehodu kjer te dni zelo nihajo temperature. sama jo sicer še vdeno oblečem v dvojne dolge rokave in pokrijem z dekico, tako nam je svetovala patronažna, ampak na 25 stopinjah zunaj se mi zdi da bodo dvojni dolgi rokavi in nato še dekica kar malo preveč, četudi je novorojenček? hvala za pomoč, lp tanja

clock-img

08.06.2009, 07:27

clock-img

fusia

pencil-img

612

Ti kar napravi tako, kot se zdi tebi primerno. Ni treba prav nič pretiravat z oblačenjem. Po mojem mnenju je v hiši še primerno, da ima dva bodija, za zunaj pa vidiš sproti, kako toplo je. Dojenčka na prsih potipaš, če ga mogoče zebe. Meni je bilo v takem letnem času zelo priročno oblačiti kratke majčke čez dolg bodi.

clock-img

08.06.2009, 08:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tudi mi oblačimo kr. majčko čez dolg body. Ko gremo ven pa oblečemo še jopo..in če imam občutek da ji je v vozičku pretoplo ji jopo slečem. Ker je še vedno pol pokrita z koco v vozičku.

Moji kolegici ki ima 4. tedne staro user posted image je patronažna rekla, da ko je toplo vreme ji lahko kamot obleče samo kr. rokave. Jaz sicer moji dam kr. rokve ko je res full vroče, drugače pa če imam občutek da ni full toplo pa jo dam sam v body z dol. rokavi in pol hlače spodaj.

Sicer pa je itak najbolje da delaš po svojem občutku.user posted image

Lp,N.

clock-img

08.06.2009, 08:05

clock-img

anika87

pencil-img

767

Kaj pa je to kocauser posted image  user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

08.06.2009, 08:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Kaj pa je to kocauser posted image  user posted image

dekauser posted image

clock-img

09.06.2009, 06:51

clock-img

anika87

pencil-img

767

Hvala hope2 user posted image
(saj v bistvu sem mela predstavo, da to mora bit nekakšna deka, samo sem misnla, če je to kakšna določena vrsta deke - blago, oblika...)

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

09.06.2009, 09:23

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

samo sem misnla, če je to kakšna določena vrsta deke - blago, oblika...)

ne, tako rečemo štajerci user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

15.06.2009, 14:43

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz bi ji dala bodi kratek rokav in čez majčko dolg rokav in tenke bombažne hlačke, nogavičke.... po potrebi jo pa lahko še z rjuhco pokriješ......

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem