writing-img

kaj obleči 6 mesečniku

clock-img

05.04.2006, 18:58

clock-img

tinkara333

pencil-img

58

Pozdravljene!
17. 5., odhajamo na morje v Šibenik pa ne vem kaj vse naj vzamem sabo za oblečt za tamalega.A za njih že pride v poštev kakšen kratek rokav ali ne?
Prosim za nasvete kaj vse bi ve sabo vzele?

Hvala, lp

Always look on the bright side of life.....

clock-img

05.04.2006, 19:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz bi vzela vse od poletnih do skoraj zimskih cot - pri takem malem bejbiju so cotke še tako mini, da je čisto brezveze šparati s prostorom. 

clock-img

05.04.2006, 20:42

clock-img

Anonimen

Ja, jaz tudi. Kratek rokav pri vročini, ki je takrat tam vsekakor lahko, pri 6-mesečniku seveda pride v poštev. Še celo brez rokavov bodi. Kaj pa veš. Lahko pa bo tudi kakšna bolj topla jaknica potrebna. Torej: vse.

clock-img

05.04.2006, 21:06

clock-img

thunder

pencil-img

302

Dol je po navadi tak čas že ful toplo tako da kamot vzameš poletne cote, seveda pa vzami še kaj toplih - trenirkice, termoflis.

Mi gremo 22.4. na Vir pri Zadru (torej kar blizu Šibenika) - naš mali pa bo tudi star 6m. Tja hodimo vsako leto tak čas in je vedno ful toplo, razen lani je blo par hladnih dni (ker je deževalo pa burja je tudi bila), ampak ko je sonček se takoj močno ogreje. Do 17.5. pa se že ful ogreje!

clock-img

05.04.2006, 23:31

clock-img

vall

pencil-img

24

Joooooj, kako vama zavidam!!!  Ne vem, če tudi jaz ne bom kam odpeketala v južne kraje... user posted image
Sicer pa, kot so ti že povedale ostale, kretek in dolg rokav, pa še kaj toplega za čez. Sploh večeri znajo biti takrat še hladni.
Tam pa uživajte, uživajte, uživajte...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem