writing-img

kaj obleči v takšnem vremenu

clock-img

23.09.2009, 11:15

clock-img

Anonimen

Postala sem mamica in malo sem zbegana. V porodnišnici so nam rekli, da mora imeti otrok oblečeno dvojne rokave, hlače, copatke. Ko gremo ven,dodamo še jopico in kapico. včeraj smo bili zunaj in imela sem občutek, da je našemu vroče-potni laski. Kaj torej obleči v takšnem vreme? a imate dojenčka pokritega v vozičkui?

clock-img

23.09.2009, 11:42

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

ravnaj se po občutku...in glede na temperatutro.. če je zunaj vroče ga ne oblači preveč...  Drugače pa lahko enostavno potipaš zatilje ali prsni koš in če ima toplo potem ga prav gotovo ne zebe. Jaz našo v vozičku pokrivam če piha...ali pa če je res bolj hladno drugače pa ne.. pa tudi oblačim je ne preveč. Notri imamo ok 24-25 stopin in jo imam v enem dolgem rokavu in copatkah... za ven ji pq  obllečem 2 dolga rokava in če je hladno dodam še dekico. Edino zdaj 2x ko smo šle zjutraj ven (ko je blo tam okol 13-15 stopinj) sm jo oblekla še v jopico

clock-img

23.09.2009, 11:56

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Nama je danes babica rekla da če je zunaj okoli 24,25 stopinj so dovolj eni dolgi rokavi če so pa 21,22 pa dvojni... Drugačepa se ravnaš po občutku... Doma je pa najina samo v enih dolgih rokavih... Pa ji je ravno prav ker imava skoraj skoz 23 stopinj

clock-img

24.09.2009, 00:31

clock-img

L1ana

pencil-img

87

Nam so rekli za splomladančke (mislim, da je primerljivo z jesenskimi otročki), da od cca. 10 - 23 stopinj daš dvojne rokave in dvojne hlače (oz. 1 hlačke/žabice in odejica), nad 23 stopinj daš 1 rokave in nad cca. 30 stopinj (no, to sedaj ne pride v poštev user posted image ) kratke rokave. Toliko za orientacijo. Glede na vreme in otročka pa potem pač presodiš sama.  

clock-img

24.09.2009, 00:34

clock-img

L1ana

pencil-img

87

Pri temperaturah, kot so te dni (okoli 25 stopinj), bi pa jaz dala dvojne rokave (en rokav mogoče bolj debel - na primer jopica), nikakor pa ne 3-eh rokavov (npr. bodi, majčka in jopica).

< Sporočilo je popravil L1ana -- 24.9.2009 0:35:42 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem