writing-img

kaj obleči za na poroko

clock-img

06.06.2007, 13:15

clock-img

*sweety*

pencil-img

166

a ima katera kakšno idejo kaj obleči za na poroko, ki jo imamo konec junija?Sem povabljenec in hkrati krstna botra. Moram povedat, da sem bolj močnejše postave, bolj športen tip in takrat bom noseča dobre 3 mesece, kar pomenim da imam že sedaj takšen trebuh, da svojih hlač ne morem nositi več. Ne bi si pa rada kupila elegantnih nosečniških hlač, ker jih potem nimam več kam nosit.
Prosim za kakršen koli nasvet, ker nimam nobenih idej.

clock-img

06.06.2007, 13:18

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Imajo tudi takšne dobre kargo hlače na žepe športno elegant za nosečnice. Jaz sem iste postave kot praviš ti in tudi bolj športni tip-se ne predstavljam v elegantnih hlačahuser posted image user posted image pa sem bila z temi hlačami res zadovoljna. Držijo pa jih sedaj pikapolonice.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

06.06.2007, 13:56

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Ja ok, sam cargo hlače za na porokouser posted image

krepat ma ne molat

clock-img

06.06.2007, 13:57

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz sem tudi bolj športen tip, pa bom za poroko (grem za pričo) oblečena v tuniko in fine lanene hlače. Res pa je bolj fina tunika in hlače tudi, saj navsezadnje grem na poroko.

lp dana

clock-img

06.06.2007, 14:11

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Nabavi kakšne tanke svetle hlače z elastiko v pasu, ki jih boš lahko nosila tudi po porodu, zraven pa tuniko, kar je sedaj zelo "in".

clock-img

06.06.2007, 17:01

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Saj te kargo hlače zelo lepo zgledajo pa kakšna fajn majčka za nosečnice zraven in kake fensi balerinke.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

07.06.2007, 12:04

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Lanen komplet bi bil krasen! V nosecnosti sem imela enega tako lepega belega, mi ga je sestra sesila!
Ce poznas kaksno dobro siviljo daj sesit!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem