writing-img

kaj oblečt

clock-img

25.04.2008, 19:19

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

za poroko (sem poročna priča), ma ni nek "ohcet", je sam civilna poroka, ampak nimam pojma kaj kupit da nebi bilo ful drago in kje sploh iskat? Pa še glih neke idealne postave nimam, da bi lahk karkoli oblekla (strije po bedrih), tako da kake minikrila odpadejouser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

25.04.2008, 22:11

clock-img

gala

pencil-img

301

Kot bi pisala svoje vprašanje. Priča, ampak tudi cerkvena poroka, pa iščem cunce k tavelika...
Veliko sreče!

clock-img

26.04.2008, 20:38

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

če hočeš poceni in da ok zgleda pejt v Orsay, imajo lušne poletne oblekice in krila (za moje pojme nista mini) user posted image :
user posted image
 01   02   << 

user posted image user posted image

user posted image user posted image  01   02   << 

user posted image

user posted image Rock  19.90 €

< Sporočilo je popravil Olivija -- 26.4.2008 20:41:09 >

clock-img

26.04.2008, 23:12

clock-img

budulove

pencil-img

116

V črni vsi zgledamo suhejši:) in elegantni. Črna oblekica, poleg pa kakšne bolj svetle dodatke. Npr bele čevlje in majhno belo torbico ter bel šalček. Če postavica ni tako popolna pomaga tudi širok pas malo višje, črna oblekica pa a oblike.
Vso srečo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem