cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj pa špikanje v 12. tednu?

clock-img

07.11.2005, 10:07

clock-img

marmeladni krofek

pencil-img

18

zdravouser posted image ...

jz mam pa eno vprašanje, mene že cel tedn špika v spodnem delu trebuha, v bistvu čutm to nekje notr v nožnici... no sej v bistvu se sama ne vem, mal prenizko se mi zdi, da bi lahko to imenovala raztezanje maternice... pravjo kolegice da sam paniko zganjam, ampak se mi zdi bolš še več panike zagnat, kot pa da mi bo kasnej zal zakaj nisem prej ukrepala...

clock-img

07.11.2005, 11:36

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Tako špikanje sem imela tudi jaz skoraj do 7 meseca. To je zaradi tega, ker se maternica in kosti širijo, pa plod je čedalje bolj velik. Probaj si kupita nosečniški pas LaVie (4000 sit) in ga nosi. Samo upam, da ga boš pravilno nosila. Ker če ga ne nosiš pravilno te še vseeno boli. Tako je mene še vedno, dokler nisem šla na šolo za starše in so mi tam pokazali, kako bi ga morala nositi. (Če boš ta pas kupila v Sanolaborju, jih tam nikar ne poslušaj in ne se ravnati po njihovih navodilah, ker imajo narobe narisano). Za pravilno nošenje vprašaj svojo/ega g.

Kje pa ga bolj nosiš? A ga nosiš bolj nizko? Če ga nosiš nizko, je to to. Ker ti vse dol tišči.
To je normalno.

clock-img

07.11.2005, 12:09

clock-img

marmeladni krofek

pencil-img

18

prav g. da mam obrnjeno maternico nimam pojma kaj to pomenuser posted image hvala za nasvet, bom res probala tole s pasom, mal zarad radovednosti pa tud zato, ker je tole špikanje dost nelagodno. če sm na nogah me kr zategneuser posted image

clock-img

07.11.2005, 16:46

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

u tole sem pa vesela da si napisala, ker mene tud špika in imam tudi obrnjeno maternico, baje nazaj, vsaj tako mi je prejšnja ginekologinja rekla ob nekem pregledu. Da jo ima približno 10% žensk in da načeloma nič ni drugače, mogoče le malo bolj boleče menstruacije (pa tole špikanje verjetno tudi) v glavnem nič za skrbet glede tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem