writing-img

kaj pa ve mislite?

clock-img

18.02.2009, 09:28

clock-img

marusi

pencil-img

356

pozdravljene.
zanima me vaše mnenje... s partnerjem sva se prejšnji mesec odločila, da začneva delati na bebici. moji ciklusi so od 28-29 dni in več. nikoli hitreje. zdaj pa sem 21 dan dobilka krvavitev. močno. naj še omenim, da mi je prejšnji teden umrl oče. kaj mislite? ali je prezgodnja krvavitev lahko povezana s stresom? običajno mi je v takih primerih zaostajala. no še osbvni podatki: ZM 26.1.2009

clock-img

18.02.2009, 10:24

clock-img

sarar

pencil-img

1230

medugim lahko pride do krvavtve tudi od stresa. kar pogumno maprej, lahko greš pa še na preventivni pregled h ginekologu. škoditi ne more. pa folno kislino začni jemati. srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 10:40

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

mislim da je bilo od stresa. lahko greš k gin. lahko pa počakaš do nasl meseca pa vidiš kako bo... 

clock-img

18.02.2009, 10:45

clock-img

marusi

pencil-img

356

hvala za nasvete. folno pa jemljem že, odkar sva se odločila za user posted image . imam pač še en pomislek... ali je mogoče, da je vgnezditvena tako močna. ker M mi res ni nikoli prišla tako zgodaj! imam dolge cikluse. 20-21 dni je full čudno zame. CB-ji in podobno pa naj bi pokazali šele po izostanku M, ne?

clock-img

18.02.2009, 11:14

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Seveda upam, da vama je uspelo, ampak samo za informacijo - meni se je, odkar delava na otroku, M ciklus čisto spremenil, tako da je to mogoče čisto posledica tega, ne pa nosečnosti. Testi so pa precej manj zanesljivi, če jih delaš prej, čeprav nekateri viri pravijo, da jih lahko 10 dni po morebitni zanostvi. Potrpi še malo do 1. dneva izostanka, da boš sigurna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem