writing-img

kaj po tleh v kuhinji?

clock-img

23.10.2007, 10:57

clock-img

solatja

pencil-img

952

v kuhinji bi rada zamenjala ploščice, ker so zelo mrzle. zdaj pa ne vem, kaj namesto njih? laminat in parket ne, topli pod tudi ne bi,... nekaj, kar se fajn čisti in da ni premzlo (v kuhinji smo namreč precej časa). user posted image

kaj imate vi oz. kaj priporočate?

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

23.10.2007, 11:05

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Pluto? Glede na to, da si skoraj vse že izključila...user posted image

clock-img

23.10.2007, 11:10

clock-img

solatja

pencil-img

952

jaz bi namreč en čudež. nekaj, kar ni problem polit (jaz tega nimam namena delat, ima pa kdo drug pri naši hiši user posted image ) in zapackat, torej, da se da fajn čistit, po drugi strani pa... hm, sej je že vse napisano. nekaj magičnega bi, skratka. baje, da se zdej dobijo neke plošče, ki so tudi za v kuhinjo primerne, mogoče res iz neke obdelane plute, kaj pa vem user posted image user posted image

clock-img

23.10.2007, 11:12

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz imam v kuhinji parket (pravzaprav v celem stanovanju, razen v kopalnici) in sem zelo zadovoljna. Tudi pozimi lahko hodiš bos po tleh in ni hladno, s čiščenjem pa tudi ni težav.

clock-img

23.10.2007, 11:19

clock-img

pety78

pencil-img

6109

dobijo neke plošče

Ja, baje je nekaj fajnega, ima moja kolegica, ampak ne vem, kako se jim reče. So pa tudi v imitaciji lesa, ploščic, ...kar ti srce poželi.

clock-img

23.10.2007, 11:28

clock-img

asso

pencil-img

3700

Če ploščice izključuješ le zaradi "mraza" ti jaz predlagam talno gretje in ploščice. Ploščice se meni za kuhinjo zdijo najboljša varianta. Namreč jaz precej polivam - močim po tleh in ne uspem takoj pobrisat. Si res ne predstavljam nič drugega kot ploščice...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

23.10.2007, 11:28

clock-img

April

pencil-img

5459

pa daj talno gretje pod ploščice, da bo toplo

clock-img

23.10.2007, 11:31

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Men je pa topli pod čist fajn. Mamo tak vzorec, da se ne vidi vsak flek, pa tud pomit se ga da lepo.

clock-img

23.10.2007, 11:31

clock-img

fricka

pencil-img

751

Meni pa ploščice v kuhinji niso všeč, ker te po dolgem stanju bolijo noge. V kombinaciji s talnim gretjem pa še zatekajo- vsaj meni. V stanovanju sem imela parket in bila mnogo bolj zadovoljna.

clock-img

23.10.2007, 11:43

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Kaj pa keramifleks ali kaksne druge fleksibilne talne obloge. Moja mami ga ima v kuhinji in v predsobi. Mrzlo ni, pa trpezno je (nic se ne poznajo praske od kuzkovih krempljev).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

23.10.2007, 11:52

clock-img

Anonimen

bele marmorne ploščeuser posted image

clock-img

23.10.2007, 12:46

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz imam pluto (klik pluta, zgleda kot laminat, vendar je debelejša in ni laminat), poliješ lahko kar koli gor, pa se ne pozna, za čistit je zelo enostavna in ker je moja temno rjava se dolgonevidi svinjarije (pri 2 otrocih ne moreš vsak dan pomivat tla).
Za polagat je ta na klik najboljša (je debelejša od une ko je kvadratne oblike in jo je potrebno lepit). V 1 popoldnevu o bila tla položena. Spodaj pride neka pena, ki se kupi v trakih, potem pa čez polagaš to pluto, ni nobenegalepila, vse kar je je rezanje na določeno širino oz. dolžino. Midva sva si preurejala stanovanje in tudi jaz nisem hotela ploščic po kuhinji, ker so svinsko mrzle in ker ima moja mami že celo življenje pluto v kuhinji je ta najbojša rešitev. Aja pri uni za lepit je potrebno dati spodaj izravnalno maso, ker je tolk tanka pri tej pa nič. Ti nalepim slikco, samo da najdem kakšno pametnouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

23.10.2007, 12:47

clock-img

solatja

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Kaj pa keramifleks ali kaksne druge fleksibilne talne obloge. Moja mami ga ima v kuhinji in v predsobi. Mrzlo ni, pa trpezno je (nic se ne poznajo praske od kuzkovih krempljev).

no ja, jaz sem mislila na mojo hčero user posted image user posted image

sicer pa lea, hvala hvala res! user posted image user posted image user posted image moram še malo preštudirati, ampak mislim, da se bo res kaj našlo. hvala, da si poiskala namesto mene user posted image

sicer pa je problem bolj v denarnici kot v mojih željah user posted image moja starša imata zdej tudi neke nove plošče v hiši, pa sta zelo zadovoljna, sam so bile najdražje od vseh user posted image

talno gretje (pod ploščicami) pa ne pride v poštev, ker imam že brez tega krčne žile in zatekajoče noge user posted image

clock-img

23.10.2007, 12:54

clock-img

lex

pencil-img

6532

user posted image aja maš pa 3 varjante tega - nelakirano (jo moraš sam), 5x lakirano (to lahkočez čas zbrusiš in na novo polakiraš) in plastificirano.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

23.10.2007, 13:02

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Ploščice po celi hiši - zakon. Talna le v dnevni sobi - več kot dovolj. Nas nič ne zebe.

200% MAMI

clock-img

24.10.2007, 19:18

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz imam v kuhinji po tleh plošče iz kavčuka. Poglej na tole stran http://www.interflooring.si/ pod blagovno znamko Nora. Z njimi sem zelo zadovoljna, so enostavne za čistit, na njih se ne pozna nobena praska, ne dajejo hladnega občutka tako kot ploščice, pa še ne drsijo če se slučajno kaj polije po tleh.

Imajo zelo širok izbor vzorcev, tako da si lahko izbereš kar ti srce poželi.
Jst sem z njimi res zelo zadovoljna user posted image .

clock-img

25.10.2007, 14:38

clock-img

k1

pencil-img

1649

ploščice + talno gretje

clock-img

25.10.2007, 21:02

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Parket - se tako najboljse počutimo. Moji starši imajo povsod ploščice, ker je oče polagalec ploščic, ampak naredijo prostore preveč hladne. Jaz jih ne bi dala nikamor razen v kopalnico, pa še tam bi imela raje kaj drugega.

clock-img

25.10.2007, 21:21

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jaz bi imela parket ker je super

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

26.10.2007, 10:50

clock-img

sazi

pencil-img

5175

mi bomo imeli parket in talno gretje
me pa zanima za tistke, ki tako zagovarjajo talno gretje in ploščice, kaj pa v sezoni, ko ne ogrevate? Sem bila zadnjič nekje na obisku, kjer so imeli tako kombinacijo - so me noge od mraza bolele, pa je bilo zunaj še toplo, otroci se pa na tleh (mrzlih) igrajo.

clock-img

26.10.2007, 13:31

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ojla, js mam v kuhinji neko plastično talno oblogo, k zgleda ku laminat, imitira les in zgleda kar  precej avtentičnouser posted image . ko je soseda enkrat vidla je mislila da je laminat. se pa lepo puca. dali smo pa to reč direkt na prejšnja tla, k pa so bla plastik fantastik še od samega začetka bloka. v ekostilu smo to kupili. meni osebno so ploščice bljak, neglede na talno gretje, ker preprosto delujejo hladno.

clock-img

26.10.2007, 15:08

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz imam v kuhinji po tleh plošče iz kavčuka. Poglej na tole stran http://www.interflooring.si/ pod blagovno znamko Nora. Z njimi sem zelo zadovoljna, so enostavne za čistit, na njih se ne pozna nobena praska, ne dajejo hladnega občutka tako kot ploščice, pa še ne drsijo če se slučajno kaj polije po tleh.

Imajo zelo širok izbor vzorcev, tako da si lahko izbereš kar ti srce poželi.
Jst sem z njimi res zelo zadovoljna user posted image .

Tudi jaz se bom za nekaj takega odločila. Zdaj imam laminat in mi ne sede. Kako pa je s polaganjem? Ali so to plošče na klik ali jih lepiš na tla?

pa še v ekostil bom šla pogledat.

clock-img

26.10.2007, 18:38

clock-img

Anonimen

jaz bi namreč en čudež. nekaj, kar ni problem polit (jaz tega nimam namena delat, ima pa kdo drug pri naši hiši user posted image ) in zapackat, torej, da se da fajn čistit,

Tepih, ki se vrže v pralni stroj user posted image

clock-img

26.10.2007, 19:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Sem imela že vse sorte po kuhinjah...od toplega poda (ta se hitro umaže, se vse gor pozna, je pa topel in lep), do ploščic (te se ne umažejo tolk hitro, se ne pozna nič kaj gor, so pa mrzle in nikdar tolk lepe ko kaj drugega za moj okus, jih pa imam zdaj), do plute. Najboljša se mi je zdela pluta. user posted image Res jo je moj bivši se mi zdi da 7x lakiral, ampak četudi se je ne vem kaj polilo, je bila še zmeraj enaka. Pa še danes jo ima in po 13. letih je ista ko prvi dan, ko sem se po njej sprehodila. Aja, frendica ima laminat, pa je to katastrofa, vse se pozna, pa še polivat ne moreš.user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem