writing-img

kaj pomeni meteoričen trebuh

clock-img

03.05.2006, 09:52

clock-img

oka

pencil-img

1773

Pozdravljene!

Naša user posted image  je bila na testiranju na alergo oddelku na pediatrični. Dobila sem izvide, ki so vsi v mejah normale. Je pa zdravnica napisala, da je trebuh na otip nekoliko meteoričen. A mogoče ve katera kaj bi to pomenilo, sem iskala po internetu pa nič našla.

LP

< Sporočilo je popravil oka -- 3.5.2006 9:55:40 >

clock-img

03.05.2006, 10:21

clock-img

dory

pencil-img

8852

Trebuh? No moj je mel pa crevesje...kaj natancno pomeni nimam pojma, ampak kukr so mi po kmecko razlozil naj bi blo mal prevec plinov al kaj...nc groznega in se baje scasoma samo postima...bomo pa pr nas zej vidli kako se je postimalo, k mamo spet kontrole..

clock-img

03.05.2006, 10:26

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja kot je že teja napisala, to je napet, poln plinov, če s prsti potrplaš po njem, kr odmeva...takšen trebušček imajo otrcii ki imajo krče, neredno prebavo...

clock-img

03.05.2006, 10:29

clock-img

oka

pencil-img

1773

Hvala za odgovor, sploh si nisem znala predstavljat kaj to pomeni.  Ko sva bili na gastro oddelku na testiranjih za celiakijo in intoleranco laktoze pa niso nič takega ugotovili in tudi njena prebava je bila o.k.  Sem se že ustrašila, da bova morali spet na kake teste.

lp

< Sporočilo je popravil oka -- 3.5.2006 10:34:08 >

clock-img

03.05.2006, 10:32

clock-img

Anonimen

Na so me prehitele.Je napihnjenost trebuha zaradi prisotnosti plinov v črevesju ali peritornalni votlini.Na pogled je napihnjen trebušče,ko ga potipa pa pod prsti čuti pretok plinov in no kot bi tipal z vodo napoljnjeno blazino.
Nič hudega samo po domače rečeno se mora sprdkat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem