cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj pomeni penasto blato

clock-img

21.12.2004, 07:50

clock-img

Anonimen

lep pozdrav
včasih se zgodi ko malo:duda: previjam, kaka in opažam da ima penasto blato. kaj to pomeni?

clock-img

21.12.2004, 07:54

clock-img

ana1

pencil-img

153

To se je dogajalo tudi naši pikici. Se mi zdi, da je to takrat, ko jo dajejo krči in vetrovi. Je pa bila pri naši to oblika driskice, ker je bilo to blato še bolj tekoče kto normalno. Ker je dojenaima zelo tekoče blato. Nekako do 4.meseca je bilo to 5-7 krat na dan, sedaj pri 5.mesecih pa je to 1-2 krat na dan (in velika verjetnost, da gre mimi po hrbtu gor, ali trebuščku).

lp,:rozica:

clock-img

21.12.2004, 08:35

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Pri nas se je to dogajalo v dveh primerih:
- po vročini
- preveč mlečnih izdelkov

clock-img

21.12.2004, 08:49

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Jaz sem vprašala pediatrinjo in je rekla (po mojem malo butasto!!), da je to zato, ker mali dosti sline poje, ko se slini:)))
Jaz pa mislim, da je to od krčev.

clock-img

21.12.2004, 10:40

clock-img

ten

pencil-img

3

Pri nas je bila to intoleranca na laktozo, ki je tudi v materinem mleku in to ne glede na prehrano matere. Teste smo naredili na pediatrični kliniki, kjer so nam tudi povedali, da ta pojav nikakor ni normalen. Blato je lahko penasto tudi zaradi kakšne infekcije ali alergije na določeno živilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem