writing-img

kaj ponuditi gostom

clock-img

23.09.2011, 18:22

clock-img

pikapolonice

pencil-img

168

Şprašujem vas izkušenene pekariceuser posted image kakšno sladico pripraviti gostom, ki jih pričakujem jutri, da bomo rekli to je noro dobro. Pa prosim ne preveč zahtevno.

< Sporočilo je popravil pikapolonice -- 23.9.2011 18:32:43 >

clock-img

23.09.2011, 18:31

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sm do zdej še vedno doživela slavo in hvalo s temle: http://www.kulinarika.net/recepti/1426/sladice/pecivo-na-suho-/

je pa odvisno od tega, kaj imajo radi in kaj pričakujejo... lahko sčaraš tudi kake muffine, piškote... sam povej kaj si si zamislila user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.09.2011, 18:53

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mene pa tale matra, pa še nisem uspela narest, ki moji doma majo vedno neke druge želje, pa pol ne pride na vrsto,user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/2535/sladice/ledeni-veter/

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

23.09.2011, 18:55

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Domače kremšnite iz Goljatove knjige "Slastno pecivo" - sem zadnjič naredila, pa so vsi nekaj hvaliliuser posted image - sem morala ponovit čez 1 teden, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

23.09.2011, 18:58

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Domače kremšnite iz Goljatove knjige "Slastno pecivo" - sem zadnjič naredila, pa so vsi nekaj hvaliliuser posted image - sem morala ponovit čez 1 teden, hehe.

Al pa nardiš mille foglie, je ista krema od kremšnit, le da listnato testo pocukraš z mletim sladkorjem preden daš peč in je v bistvu plast testa, krema in to ponoviš, da je 4x testo, v mes so kreme in na vrhu nadrobiš listnato testo. ( zadnja plast testa je tudi premazana s kremo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

23.09.2011, 19:05

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

nad čokoladnimi muffini so navdušeni stari in mladi. pa enostavno in hitro in dišeče je.user posted image

clock-img

24.09.2011, 05:33

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Al pa nardiš mille foglie, je ista krema od kremšnit, le da listnato testo pocukraš z mletim sladkorjem preden daš peč in je v bistvu plast testa, krema in to ponoviš, da je 4x testo, v mes so kreme in na vrhu nadrobiš listnato testo. ( zadnja plast testa je tudi premazana s kremo.

Jap, tole je res odlično in lepo izgleda. Sem jedla, polito oz bolj okrašeno je bilo z zmiksanimi jagodami. Se ti sline cedijo, ko samo zagledašuser posted image

Tole pecivo na suho pa mene ne impresionira. Najbrž zato ker sem prekmurka in mi nobena fejk gibanica ne potegne. Ker jem tudi z očmi, morajo plasti biti lepo vidne in lepih barv. Tu sem res izbirčna, še kakšna ta prave gibanica po restavracijah mi velikokrat ne potegnejouser posted image .  Glede okusa pa, sem samo 1x probala tole na suho in sem jo pol pustila na krožniku- mam razvajeno rit z dobrimi gibanicamiuser posted image . Se pa ni za sekirat, če so v tej skupini obiskov sami ljubljančani, ker iz mojih izkušenj, naj še tako ponesrečeno gibanico daš na mizo, bodo vse pojedli, že zaradi besede gibanicauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.9.2011 5:36:09 >

clock-img

24.09.2011, 20:02

clock-img

pikapolonice

pencil-img

168

Hope 2 kolk sem se nasmejala temu, kar si napisala. No, da povem, kaj sem naredila ljubljančanom: tole suho pecivo in bilo je odlično. Očitno res nismo tako zahtevni. Hvala za odgovore vsem ostalim, ki jih probam speči drugič ob kakšni drugi priliki.

Pa lep večer vsem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem