writing-img

kaj potrebujem

clock-img

10.09.2007, 14:37

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ali mi lahko pomagate tisti, ki ste morda imeli podoben problem, oziroma izkušnjo. Zanima me namreč kaj vse je potrebno pridobiti in kakšen je postopek, za prenovo podstrešja v stanovanje? Strehe ne bomo spreminjali, spremenili bomo le notranjost.

clock-img

10.09.2007, 15:27

clock-img

Anonimen

NIČ

Če ni to blok in bi to vpisala v zemljiško knjigo.

clock-img

11.09.2007, 10:21

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ne to ni blok, hiša pa je tudi že vpisana v zk. Ali moram potem spremeniti podatke o stanovanju, ker takrat ob popisu še ni bil to stanovanjsi del, ampak le podstrešje?

clock-img

11.09.2007, 10:30

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

A boste samo preurejali, boste okna menjali...kakor se jaz na to spoznam, moraš prvo dobiti lokacijsko informacijo, ker ti bo vse pisalo, kaj in kako.

clock-img

11.09.2007, 12:31

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Za menjavo oken ne potreuješ nič, če pa bomo v sami hiši delali prezide in nardili stanovanje pa rabim kaj?

clock-img

11.09.2007, 18:56

clock-img

Anonimen

Pa zakaj me ne berete. Sej sem že napisala

NIČ

Ne rabiš nič. Razen, če boš posegala v konstrukcijo rabiš statično presojo.

Pišuka a moram diplomo in delavsko knjižico gor pripopat, da mi boste verjele na besedo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.09.2007, 18:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Pa zakaj me ne berete. Sej sem že napisala

NIČ

Ne rabiš nič. Razen, če boš posegala v konstrukcijo rabiš statično presojo.

Pišuka a moram diplomo in delavsko knjižico gor pripopat, da mi boste verjele na besedo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj noooo...pa fotografijo osebne in še eno tvojo slikco, da bo potrjeno.user posted image

clock-img

11.09.2007, 19:11

clock-img

Anonimen

hmmmmm....

...pa še konfekcijsko št. in številko modrca in gat al kaj?user posted image user posted image

clock-img

11.09.2007, 20:57

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

pikec saj ti verjamem in se ti tudi zahvaljujem, sam saj vemo kako je, bolje dvakrat vprašat in napisat, kot pa imeti sitnosti.
Hvalauser posted image

clock-img

12.09.2007, 15:19

clock-img

rr.mm.dd

pencil-img

66

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Ne to ni blok, hiša pa je tudi že vpisana v zk. Ali moram potem spremeniti podatke o stanovanju, ker takrat ob popisu še ni bil to stanovanjsi del, ampak le podstrešje?

Ali bo to ločeno gospodinjstvo?
Ker če ne bo, bi bila jaz tiho in ne prijavljala, da imam več bivanjskih površin, ker ko bo to davek, boš na slabšem.
Če se bo v to hišo preselil nekdo drug, pa potem mora lastnik hiše dovoliti, da se preseli, če je stanovanjska enota posebej vpisana kot etažno stanovanje, pa mogoče le lastnik stanovanja dovoli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem