writing-img

kaj rabim za na morje

clock-img

31.08.2010, 23:15

clock-img

natasa82

pencil-img

12

Živjo!

Počasi se približuje tudi naš dopust in prišel je čas pakiranja in pripravljanja stvari. Imamo 4 mesečno deklico in je moj prvi otroček. Zanima me kaj priporočate, da od "lekarne" vzamem zraven? Da smo pripravljeni, če nas na morju kaj preseneti . Hvala za odgovore in pomoč.

Natašauser posted image

clock-img

01.09.2010, 07:14

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Mi smo šli lani ko je imela mala 3 mesece pa nisem ne vem kaj nosila sabo. Vzela sem svečke in toplomer, drugega pa mislim da ne. Verjetno ne greste nekam kjer bi bili odrezani od sveta tako, da v vsakem primeru lahko kaj kupiš v lekarni. Lep dopustuser posted image !

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

01.09.2010, 07:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Svečke ali calpol ter termometer obvezno. Ostalo po potrebi in želji. Kak bepanthen, fenistil, canesten, fiziološko... Jaz bi se raje pozanimala kak so lekarne odprte, ker imajo zelo čuden čas ter možen je tudi deljen čas, da boste pripravljeni.

clock-img

01.09.2010, 10:24

clock-img

gupika

pencil-img

244

Jaz nisem nič nosila zraven. Če bi blo kaj pa so itak tud tam lekarne in bolnice.

clock-img

01.09.2010, 13:36

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi smo šli na HR ko je bil star 6 mesecev. ker nisem vedela, ali je tam v bližini kakšna lekarna, sem s seboj vzela Calpol, Bepanthen, Fenistil, fiziološko in termometer. Rabili pa na koncu nismo nič od tega. user posted image

clock-img

03.09.2010, 21:23

clock-img

Buhteljcek

pencil-img

31

Termometer, svečke, za pucat nos (pumpica in fizioloska). drugo pa kupis se v lekarni na dopustu, ce rabis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem