writing-img

kaj sem dobla

clock-img

09.12.2004, 21:28

clock-img

Anonimen

danes sem dobila čebriček:love:...mami ni vedla kaj za rd kupit pa je to nabavla:bravo:, samo zdaj pa imava z fantom problem kaj kupit za božič..sma mela to v namenu nabavit:ups:
zdaj naročam kataloge razno razne...in iščem razne varjante poceni:ups:, se splača kdaj kupit ko je kaj v akciji in vse lepo počasi nabavljam:bravo:

clock-img

09.12.2004, 21:31

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

:bravo: mami.Se je pametno odločila!?

:muca:

clock-img

09.12.2004, 21:34

clock-img

mnjam

pencil-img

121

Čaki, čaki, jaz sploh ne razumem tvoj problem?!?!
A tebe zanima, kaj kupit tvoji "še nerojeni" :duda: za Božička??
Odgovori, pa ti bom lažje svetovala.

clock-img

09.12.2004, 21:43

clock-img

Anonimen

ja ja nekak tak;)...sma rekla da mi2 tak imava že vse, bova pa nekaj takega ko bova nucala za bebiko:duda: nabavla, lepo počasi:bravo:!sma mislila čebrička, ker je trenutno poceni, pa je naju mami zafrknila:)-
nekak tak no:ups:

clock-img

09.12.2004, 22:42

clock-img

Annny

pencil-img

4837

:)-Dobro razmišljanje!

Jaz bi na vajinem mestu kupila kako uporabno igračko- npr. baby telovadnico ali glasbeni most...brez skrbi, to bo zagotovo prav prišlo! No, razen, če tega že nimata;)

clock-img

09.12.2004, 22:44

clock-img

Anonimen

fajn idejica...sma ze sama razmišljala o telovadnici:bravo:
enkrat bomo ziher rabli:)-

clock-img

10.12.2004, 09:39

clock-img

Martina*

pencil-img

46

Pozdrav vsem,

jaz sem razmišljala o nakupu blazine za dojenje (upam vsaj da bom lahko dojila :ups: ) in o palčku zavijalčku, da ne bo drekec preveč smrdel :)- (mogoče ima katera izkušnje z njim?)

Vozički so tudi v akciji v Ariel-u (midva sva ga glih kupla, imava pa rok konec aprila:love:). Pa razne knjigice, ki jih ponujajo v RR trgovini imava tudi že nagledane :)

ufff, pa še kaj bi se našlo... ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem