writing-img

kaj storiti

clock-img

03.02.2009, 14:24

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

že nekaj časa, več kot 2 meseca se mi dogaja da mi kolegica spodnje sosede zbuja 1leto starega sina čeprav sem jo že večkrat opozorila naj tega ne dela več, danes sem ji tudi rekla da otrok spi, nakar je trdila da lažem in sem jo povabila da si sama pogleda kar pa seveda ni hotela, ko je trkala po oknu in kričala daj otpri, nakar se je zadrla češ da ona stanuje tukaj, kar pa seveda ni res in naj raje umirim svoje otroke ker se jih sliši dol od 7 dalje, so seveda v vrcu in šoli ampak ko so doma jo motijo ker ima tisti telefon 090 seveda na črno, in se sliši iz ozadja hrup  , nato je še grozila da me bo prijavila policiji in bom že videla svoje itd

kaj bi ve naredile v danem primeru

clock-img

03.02.2009, 14:26

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Vrata bi ji zabrisala dol s pantov... ostalo pa po trenutnem navdihu.

clock-img

03.02.2009, 14:38

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

ma kako te bo ona prijavla,če dela na črno,živi neprijavljeno?sam grozi ti,nč drugega.js bi se borila za svoj mir,pa tipa bi poslala nad njo,k babe se znamo sam kregat nč druga;)

clock-img

03.02.2009, 14:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

že nekaj časa, več kot 2 meseca se mi dogaja da mi kolegica spodnje sosede zbuja 1leto starega sina čeprav sem jo že večkrat opozorila naj tega ne dela več, danes sem ji tudi rekla da otrok spi, nakar je trdila da lažem in sem jo povabila da si sama pogleda kar pa seveda ni hotela, ko je trkala po oknu in kričala daj otpri, nakar se je zadrla češ da ona stanuje tukaj, kar pa seveda ni res in naj raje umirim svoje otroke ker se jih sliši dol od 7 dalje, so seveda v vrcu in šoli ampak ko so doma jo motijo ker ima tisti telefon 090 seveda na črno, in se sliši iz ozadja hrup  , nato je še grozila da me bo prijavila policiji in bom že videla svoje itd

kaj bi ve naredile v danem primeru

Jaz bi jo poslala v tri pisane marjetice. Dobesedno.

clock-img

03.02.2009, 15:05

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Sam za nene to ni kolegica.
Tut jest bi jo poslala v tri p.... materine.user posted image

clock-img

03.02.2009, 15:20

clock-img

Anonimen

Če bi mi po oknu trkala bi ga odprla pa z lavorjem vode jo zalilauser posted image

Pa v tople kraje sprot poslala seveda. Če bi bla pr volji pa še mal zagrozila....

clock-img

03.02.2009, 17:15

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

je trkala po oknu in kričala daj otpri, nakar se je zadrla češ da ona stanuje tukaj, kar pa seveda ni res

...nič ne razumem. zakaj trka po tvojem oknu? kolegica od spodnjih sosedov?
no rečmo, da me nekdo gnjavi na ta način: enkrat ok, drugič opozorilo, tretjič jo prebutam, da ima razlog klicat policijo!

clock-img

03.02.2009, 17:58

clock-img

Anonimen

nato je še grozila da me bo prijavila policiji in bom že videla svoje itd

user posted image user posted image  ja, seveda te bo user posted image .

Obstaja tudi obratna pot, ce slucajno se ne ve user posted image .

Sicer bi pa zaprla okna in vrata. Otroci jokajo in to dejstvo. Naj kar prijavlja na policijo...

clock-img

03.02.2009, 18:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

prijavla da ima 090 na črno pa naj se j**** koza

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni