writing-img

kaj to pomeni...????

clock-img

28.11.2007, 20:46

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Pozdravljene vse nosečke in vse, ki boste to še postale! Sem nova na ringaraji in imam tudi sama eno težavo. Nazadnje sem imelauser posted image 24.10. in do danes je še nisem dobila. Drugače imam redne, že pol leta jo imam točno na 27 dni, redkokdaj pa je ciklus 30 dni. V soboto sem rešila test CB, ki pa mi je pokazal minus. Zdaj pa ne vem...Ali je bilo še prezgodaj ali bi bilo dobro da naredim še BC, ki ga imam za rezervo spravljenega v torbici? Aja, pa še to...ali bi na rezultat testa lahko kaj vplivalo to, da curek ni bil 5 s v stiku s paličico, ali pa če se je zmočilo okence, ki kaže črtice? Najlepša hvala za vaša mnenja in nasvete!

clock-img

28.11.2007, 20:58

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

bolj je verjetno to, da paličica ni bila namočena 5 s v urin, tako kot piše...probaj še čez kakšen dan naredit test.

clock-img

28.11.2007, 21:01

clock-img

zorica

pencil-img

770

Možno je da ti še ni pokazal, možno je da ga nisi pravilno uporabila,...

Če že imaš še en test, ga naredi po navodilih z jutranjim urinom.Če bo še vedno - bi jaz na tvojem mestu šla do svojega G.

clock-img

28.11.2007, 21:02

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

anchy82, poglej jaz nikoli ne delam testa tako, ampak si vedno pripravim jogurtov lonček, pazim, da je res čist in suh, potem pa za 20 sekund pomočiš konico. Nikakor ne moreš zgrešiti.

Ja če ti pa že toliko časa zamuja, jaz bi naredila še en test, ampak jaz na žalost zaupam samo CB-ju.

clock-img

28.11.2007, 21:24

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Pravkar sem naredila test BC in mi je pokazal minus.Zdej me pa že malo skrbi... user posted image A je možno, da se vsake toliko ciklus nekak zmeša pa mi zato zamuja ali pa je še morda prezgodaj, da bi mi test pokazal plusek? user posted image bi bila namreč s fantom zelo veselauser posted image

clock-img

28.11.2007, 22:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2007, 23:26

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

meni se je tudi kar naenkrat spremenil ciklus ... s 26 dni sem nenadoma padla na 32. Počakaj kak dan, pa še enkrat naredi test. V lonček, kot so punce rekle, ziher je ziher user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem