writing-img

kaj vam je dala FOV

clock-img

16.01.2007, 13:27

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Pred časom sem zasledila, da vas je nekaj končalo FOV! Me mal zanima na katerih področjih ste se uveljavile, v čem ste dobre, kaj vam izobrazbeno manjka,...? Na katerem področju bi se vidle, če še niste končale? Hvala!

clock-img

16.01.2007, 15:40

clock-img

Anonimen

zaenkrat še nič!!user posted image

bomo videli kaj bo..user posted image

clock-img

17.01.2007, 15:33

clock-img

dory

pencil-img

8852

neki podlage pa skor da sem mogla tle dobit...ceprav zaposlena sem pa v cist kontra branzi :)

clock-img

17.01.2007, 16:36

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

meni je dala službo user posted image

zdaj pa resno. ko sem diplomirala, nisem vedela kaj bi s tistim, kar smo se učili. kasneje mi je vsako znanje, pridobljeno na faksu, prav prišlo. tisto, kar sem pa "prešpricala", sem se pa kasneje morala sama naučiti. veliko je odvisno od nas samih. izpite že lahko narediš, če pa si se ob tem še kaj naučil...je pa toliko bolje zate.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

19.01.2007, 19:59

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

No, iskreno, če bi bila še enkrat stara 19 let, fov ne bi bil moja izbira. Tako, pa je kar je, in je treba to čimbolje vnovčit.

< Sporočilo je popravil Irmy -- 19.1.2007 20:01:07 >

:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem