writing-img

kaj vam je pomembno v vrtcu?

clock-img

30.10.2007, 08:05

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Kaj vam je pomembno pri vzgojiteljici? Vas moti, če vidite, da kdaj okrega otroka (če si ta to zasluži)?

clock-img

30.10.2007, 08:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ula3

Kaj vam je pomembno pri vzgojiteljici? Vas moti, če vidite, da kdaj okrega otroka (če si ta to zasluži)?

Ne. Pa tebe?

clock-img

30.10.2007, 08:10

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Osebno je še nisem slišala, da bi okregala moja dva otroka. Sem pa SIGURNA, da ju je kdaj morala, saj ga doma tudi in vem, da sta vse prej kot angelčka. Pa včasih mi ta večji sam pove, da je nagajal. Po tem sklepam, da ga je najbrž opozorila ali "skregala".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.10.2007, 08:15

clock-img

Janya

pencil-img

547

Ne ne moti, se mi zdi pravilno, da ga opomni  če si to zasluži. Ja kakšen kaos pa bi bil v vrtcu, če bi bilo vredu vse kar počnejo user posted image  

clock-img

30.10.2007, 08:18

clock-img

Ula3

pencil-img

170

ne, mene ne moti, sem pa bila zadnjič malo presenečena, ko sem prišla po otroka in je ravno stal ob vzgojiteljici in jo je prestrašeno gledal ona pa ga je kregala, ker je jezil otroke. ne vem zakaj sem bila presenečena, a saj veste kako neprijetno je če vidiš tiste očke in potem še slabo vest vzg.  Saj doma je tudi lump in vem, da je prav in da mora to naredit, ker drugače bi bil kaos.
Pa še ena pripomba-občudujem vzg. koliko živcev in energije vlagajo v svoje delo!

clock-img

30.10.2007, 08:19

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Ne.

clock-img

30.10.2007, 08:20

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Ne, nikakor me ne moti. Vrtec ima tudi vzgojno funkcijo ne samo varstvene. Sem prepričana, da ga kar tako malo brezveze ne krega, ker bi ji bolo dolgčas. Če sva pa starša prisotna pa ne pričakujem, da ga bo ona okregala niti se mi ne bi zdelo prav ampak je to najina naloga v tistem trenutku.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

30.10.2007, 08:45

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Vzgojiteljica mora biti ( kot to pričakujem jaz ) ljubiteljica otrok, prijazna, potrpežljiva, z zdravo pametjo v glavi, dosledna in aktivna.

Sem absolutno za red v vrtcu in normalno se mi zdi, da je otrok kregan, če se slabo obnaša, nagaja drugim, moti dejavnost.
Ne mislim, da se nanj dere, ga žali ali kaj podobnega. Ampak da mu razloži, da nekaj počne narobe, zakaj je to narobe in da od njega pričakuje, da tega ne počne več. In da je pri tem vztrajanju dosledna.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

30.10.2007, 10:50

clock-img

arielca

pencil-img

2312

IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Vzgojiteljica mora biti ( kot to pričakujem jaz ) ljubiteljica otrok, prijazna, potrpežljiva, z zdravo pametjo v glavi, dosledna in aktivna.

Sem absolutno za red v vrtcu in normalno se mi zdi, da je otrok kregan, če se slabo obnaša, nagaja drugim, moti dejavnost.
Ne mislim, da se nanj dere, ga žali ali kaj podobnega. Ampak da mu razloži, da nekaj počne narobe, zakaj je to narobe in da od njega pričakuje, da tega ne počne več. In da je pri tem vztrajanju dosledna.

Se podpišem user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

30.10.2007, 10:57

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Meni je najbolj pomembno, da moja otroka zelo rada hodita v vrtec, se vsak vikend veselita ponedeljka in vsake počitnice že kmalu začneta vrtec pogrešati. To mi je namreč pokazatelj, da se otroka v vrtcu dobro počutita, da imata rada vzgojiteljice in one njiju, da se dobro razumeta s prijateljčki. In to in samo to mi je najbolj pomembno pri vrtcu.

Če me moti, če ju vzgojiteljica krega? Zakaj pa bi me - saj ju kregam tudi jaz, kadar delata neumnosti. Vzgojiteljica je pač njuna "nadomestna mama" v času, ko njune prave mame ni, zato kdaj celo sama vzgojiteljiciam svetujem, naj bodo kar ostre, če otroka delata neumnosti.

clock-img

30.10.2007, 12:01

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

seveda jih morajo tudi okregati, saj morajo vzpostavit nek red, sploh pri toliko otrokih na kupu. motilo bi me le, če bi bila vzgojiteljica pri tem groba ali žaljiva.

clock-img

30.10.2007, 12:06

clock-img

Anonimen

Če ni priden , pričakujem da ga skrega ali opomniuser posted image

clock-img

30.10.2007, 13:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.10.2007, 16:24

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ne, me ne moti. Sploh, če si zasluži!
V bistvu sem jo pooblastilauser posted image , da naj bodo kar odločne in dosledne, ker je mali pravo živo srebro.
Nimam težav z zaupanjem.

clock-img

30.10.2007, 22:34

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Absoltno pričakujem, da ga okrega, če si to zasluži. Kakšen kaos bi pa bil, če bi jim dovolile, da počnejo vse kar si zaželijo?!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem