writing-img

kaj za pit enoletniku?

clock-img

11.09.2009, 22:26

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Živjo. Zanima me kaj dajete pozimi za piti enoletnikom. Mogoče kakšen čaj - kakšen? Kdaj so vaši malčki samosojno pili iz kozarca? Lp

clock-img

11.09.2009, 22:50

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

nain sin še ni enoletnik je pa blizu enega leta, ampak ti bom vseeno odgovorila...

glede na to, da ne pije nič drugega kot vodo mu bom pač dala toplo vodo. drugače pa prijateljice dajejo topel čaj, sok domačega kompota... kar imajo otroci pač radi. vse pa jim dajejo toplo, sploh če smo malce dalj časa zadržale zunaj.

clock-img

11.09.2009, 23:25

clock-img

muca79

pencil-img

25

VODA, VODA in še enkrat VODA :-)

clock-img

11.09.2009, 23:46

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: muca79

joj ne pretiravaj. a misliš da bi mu skodelica nesladkanega šipkovega čaja kaj škodila?

clock-img

12.09.2009, 07:25

clock-img

barbara b

pencil-img

589

IZVIRNO SPOROČILO: muca79

Tudi pri nas je tako. In še danes raje pije vodo od soka. No čaja niti ne mara.
Ima pa vodo stalno nalito v kozarček, tako da je sobne temperature.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

12.09.2009, 20:09

clock-img

majaS80

pencil-img

215

Zjutraj skuham ča, ko ga spije pa dalje mlačno vodo.

MajaK

clock-img

12.09.2009, 20:10

clock-img

majaS80

pencil-img

215

pardon '' čaj''

user posted image

MajaK

clock-img

12.09.2009, 20:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem naši hotla naredit bolj pester izbor in sem ji kupila čaj na filter-vrečke, pa kuhala kompote doma ... pa na koncu ugotovila, da ji tekne najbolj čisto navadna voda ... itak da se ne matram več in ji dam prprosto vodo za pit ... no potemi pozimi, ko bomo zunaj bom imela pa s seboj topel čaj, ker topla voda je pa res user posted image .

clock-img

12.09.2009, 20:39

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Iz kozarca je pil nekje od 8m dalje. Takrat ko je začel poleg goste hrane potrebovati vodo. Prej se je v večini dojil.

Osnova je voda, vsekakor pa sem mu ponudila tudi nesladkane čaje. In tako je še danes. Še v vrtcu imajo en dan na teden, ko dobijo samo vodo.

clock-img

12.09.2009, 21:58

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Zelo pohvalno, da vaši otroci pijejo samo vodo.
Jaz sem obe najiini pupiki navajala od začetka na vodo, pa sta se kr neki kremžile. Tako da večinoma pijeta čaj in pijeta tudi ledeni čaj, ki se ga kupi. In sta nori na ledeni čaj, jaz pa ne vem kako bi jima ga prepovedala.

clock-img

12.09.2009, 22:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.09.2009, 22:04

clock-img

bina30

pencil-img

526

Naš ima zelo rad "babičin" malinovec, ki ga redčim z vodo. Kupljenih ne pijemo. Vode same pa nima tako rad in me prav zanima kako bo v vrtcu, ker namreč v našem vrtcu pijejo samo vodo.
jaz v glavnem ne kompliciram preveč, mu dam tudi kak instant ali pa kuhan čaj malo sladkam. Res pa je, da ne kupujemo ledenih čajev in ostalih sladkih pijač. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem