writing-img

kaj za večerjo dvoletnici?

clock-img

15.03.2006, 22:19

clock-img

ori

pencil-img

31

Pri nas dobi kakav in kruh, toast sendvič, gres, čokolešnik,  sir, sirni namazi, pašteta, nutela, maslo, jogurt, rogljiček, palačinke, hrenovke, koruzni kosmiči, jajca. Tako nekako gre. A ima še kdo kakšno idejo? Ne mara medu, marmelade, mlečnega riža, ovsenih kosmičev in raznih kaš.

clock-img

15.03.2006, 22:26

clock-img

Anonimen

Saj je dovolj.

clock-img

16.03.2006, 08:05

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mogoče polento z mlekom? Sicer je pa res dovolj raznovrstna hrana. Jaz našemu ekstra večerje ne delam, ker ko pride iz vrtca, je kosilo, ko pridem jaz domov še pri meni je kosilo, pa vmes kako sadje ali kako čokoladico ali skuto, tako da je zvečer želodček prepoln, da bi mu še kaj dajala.

clock-img

16.03.2006, 13:22

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Moja bo sicer stara 3 leta, za večerjo pa dobi približno isto kot tvoja, le da ne mara hrenovk in mislim, da je to kar raznovrstna hrana.

clock-img

16.03.2006, 14:21

clock-img

ori

pencil-img

31

saj se meni tudi zdi da je kar ok, samo moj mož pravi da se mu zdi da otrok kar naprej isto je, pa sem zato vprašala kako je pa pri vas. Zdaj mu bom pa odgovore pokazala....

clock-img

18.03.2006, 19:58

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Lahko ji daš tudi kake paštetke al pa ji narediš praženec(šmorn), mlečni riž...kej tazga.

clock-img

22.03.2006, 10:29

clock-img

Anonimen

sej ma ful pestro izbiro. naša za večerjo je izključno čokolešnik al pa kako drugo kašico.
to kar si ti naštela ma za zajtrk pa še to ne je nobenih krohov + namaz

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem