cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj za zajtrk?

clock-img

10.10.2008, 20:40

clock-img

mixon

pencil-img

23

kaj naj 13 mesecnem otroku ki je alergij na km in jajca dam za zajtrk???user posted image

clock-img

10.10.2008, 20:44

clock-img

Doll

pencil-img

1726

ćokolino,različni namazi na kruh,sojine deserte,sadni frapeji in še in še..

clock-img

10.10.2008, 21:04

clock-img

mixon

pencil-img

23

sojin desert mu dam za malico.pa tudi frape se m zdi da je bolj primeren za malico..cokolino ne sme,kateri namaz razen marmaladeuser posted image

clock-img

10.10.2008, 21:34

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Jaz ji dam še margarino Gea, pašteto od GranoVita (tuba, gor je narisana čebula), namažem jo čisto na tanko , da ni premočan okus, čokoladni namaz iz riževega sirupa(pri nas je kakav neg.), kupim v Biotopu.

Lp

clock-img

11.10.2008, 07:36

clock-img

Jakisonček

pencil-img

124

Uh, dobro vprašanje. Jaz sem mu do zdaj dajala kakšno alnaturino kašo, al pa koruzno kašo z alernovo. Pa se je že rahlo naveličal. Pričela sem tudi s kruhom in marmelado, pa mu ni najbolj všeč. zdaj bom še poskusila s to omenjeno pašteto. Upam, da bo spravil kaj vase. Sej drugače rad je.
Za rižev namaz se moram pa pozanimat. Sojine jogurte in frapeje pa moj Jaka tudi dobi za malico.

clock-img

11.10.2008, 09:43

clock-img

mixon

pencil-img

23

kje pa je biotop?user posted image

clock-img

11.10.2008, 16:45

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Jaz kupujem v Biotopu v Celju, zgornje nadstropje v City centru.

Lp

clock-img

11.10.2008, 16:50

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Pa še nekaj; pašteta je zelo podobnega okusa kot navadna, rižev namaz je pa meni nagravžen, user posted image  ga pa rada je.

Lp

clock-img

11.10.2008, 19:37

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Midva jeva za zajtrk domač kruh, marmelado in margarino geo, potem kakšno banano kdaj pa kdaj, pa to pašteto ki jo je omenila Urša, če smem vprašat zakaj pa ne smete čokolina (mi jemo čoko ki ne vsebuje lešnikov , pripravim ga pa z riževim mlekov), potem pa še zeeeelooo redko kak sojin namaz, ki pa je zelo okusen.

clock-img

23.10.2008, 22:33

clock-img

Carol11

pencil-img

125

K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem