writing-img

kaj zraven prebranca

clock-img

16.12.2010, 20:06

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

postrežete kaj zraven? 

clock-img

16.12.2010, 20:24

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Največkrat ne, če pa že, pa suho salamo ali kuhano klobaso, kar obožuje moj sin user posted image

clock-img

16.12.2010, 20:29

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Svez bel kruh, vcasih pa tudi kuhana domaca basika,ki jo narezem in pomesam med prebranec,preden ga dam v pecico....

clock-img

16.12.2010, 20:37

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Največkrat ne, če pa že, pa suho salamo ali kuhano klobaso, kar obožuje moj sin user posted image

saj mi tudi ponavadi jemo prebranec kot samostojno jed, samo bi še postregla nekaj zraven, pa nimam idej. klobase odpadejo, nismo pristaš teh.

clock-img

16.12.2010, 20:37

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Svez bel kruh, vcasih pa tudi kuhana domaca basika,ki jo narezem in pomesam med prebranec,preden ga dam v pecico....

klobasa bolj ne kot ja:)

clock-img

16.12.2010, 20:50

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.
saj mi tudi ponavadi jemo prebranec kot samostojno jed, samo bi še postregla nekaj zraven, pa nimam idej. klobase odpadejo, nismo pristaš teh.

Ja, najbolj paše zraven kako svinsko meso. Lahko zrezek opečeš, ali kare,... to gre kar fino zraven. Pa tud če ni svinina, nima bit kaj zgrešeno

clock-img

16.12.2010, 21:37

clock-img

pelin

pencil-img

1701

mi zraven ponavadi jemo kakšen dober domač kruh...največkrat naredim čebulnega...drugače pa dam v prebranac popečeno hamburško slanino ali pa prekajena sv rebrca....

clock-img

16.12.2010, 21:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

svež kruh in tiste popečene rdeče paprike s česnom in peteršiljem
user posted image

user posted image

clock-img

17.12.2010, 08:34

clock-img

tintin

pencil-img

3293

kr. klobasa in etin pindjur (podobno kot ajvar al pa lutenica samo iz pečene zelenjave)

clock-img

17.12.2010, 11:33

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pri nas brez mesa ne gre user posted image . Prebranac jemo zraven sv. mesa (vešalica, kotleti, vratovina...). Obvezno zraven tudi rdeče paprike (jih vsako jesen napečem in vržem v skrinjo). V solati kot je mateyka napisala ali filane s kajmakom, skuto, porom in prekajeno slanino. Pa na mizi je ponavadi še kajmak user posted image , če ni glih ob vešalici ali v paprikah. Ko paprik zmanjka, pa šopsko solato. V glavnem - če je prebranac - je cela srbska pojedina user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

17.12.2010, 13:36

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pečena svinjska rebrca (najboljša kupljena v mercatorju v supernovi-nič mastna, mehka da se topijo v ustih) ali pa čevapi, samo ob čevapih še lepinja in kajmak

No way klobasauser posted image

clock-img

17.12.2010, 16:24

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Nič,samo kruh user posted image

clock-img

17.12.2010, 18:05

clock-img

Anonimen

Eto, ravno danes smo imeli prebranec ... zraven pa svež kruh ter veliak skleda solate ... bilokatere, samo da je je res veliko user posted image

clock-img

17.12.2010, 18:29

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Najrajši samo svež kruh, drugače pa še čevape ali pleskavico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem