Zdaj me je pa kar groza... cigarete sem hotel fliknt stran ze prej, preden sva tamalo dobla. Pa ni slo... potem ko sva se preselila, sem si v hisi najprej nasel prostor, kjer sem lahko kadil! Zdaj me je pa zacelo morit to, da enostavno ko je moj prisel iz sluzbe, namesto, da bi se s tamalo skupaj pocrkljali sem letel dol in hitro orizgal tri, stiri zapored, pol sem cakal da jo dam spat, da sem spet letel.
Ko sva sla na sprehod sem prej pogledal, ce mam cike s seboj, kot telefon.
Ma zdaj sem pa vse skupaj vrgel.
Sem razmisljal, da bi zmanjsal recimo na tri, stiri cike na dan. A kaj, ko bom pol cel dan obremenjen kdaj jih bom porauhal.
Joj, da pomislim, da en mesec... da traja taka kriza... ojoj. Tippy kapo dol, da si nehala, jaz bom pomojem ze jutri obupal... ko pomislim, da bom spil kavo brez cigarete... pismo, kavo sem pil zato, da sem cik zraven prizgal....
Ampak ko pa kriza mine, se pa verjetno dobro pocutis a ne? Ko nisi vec vezan na dime... hm, verjetn je to pol kot neko razsvetljenje.
Ce mi bo tole uspelo, bo cudez. Nikdar v lajfu ne bi prizgal cigarete, ce bi vedel, da bo tako tezko nehat...