cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kajenje-urinska in krvna analiza

clock-img

11.06.2007, 16:13

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!
Mene pa zanima ali se na urinu oz. krvni preiskavi ne vidi da nosečnica kadi? Znanka namreč kadi pa vedno reče pr ginekologu da ne kadi! Pa me zanima če se na krvni ali urinski preiskavi ne vidi vsebnost nikotina?
Lp

clock-img

11.06.2007, 16:32

clock-img

Anonimen

Ne, ne vidi se.Če bi kaj takega hoteli ugotoviti, bi morali narediti posebne preiskave, ki niso poceni.

clock-img

11.06.2007, 16:36

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Na urinu in krvi se ne pozna. Pozna se zelo dobro na posteljici, ker ni "normalna" prožna in svetlo rdeča. Od kadilk je prav zgubana, trda, in komaj verjameš, da zdrži 9 mesecev. Pozna se seveda na otročku in mamici.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

11.06.2007, 19:29

clock-img

Anonimen

Sem mislil da se vidi kot npr. vsebnost alkohola v krvi. Valda se pol vidi na posteljici pa dejansko na plodu, ampak to vrjeten kasneje-na začetku še ne, pozneje ko je že škoda velika. Kr na tak način bi lahk mal bolj "prjel ginekolog v roke"da bi se le zavedala!

Hvala
lp

clock-img

11.06.2007, 19:35

clock-img

Anonimen

Moram vam povedati, da sem jaz v 1. user posted image  kadila in sem imela na koncu fantastično posteljico (10 dni čez PDP). Dobila je oceno I/II.user posted image

clock-img

11.06.2007, 20:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Moram vam povedati, da sem jaz v 1. user posted image  kadila in sem imela na koncu fantastično posteljico (10 dni čez PDP). Dobila je oceno I/II.user posted image

A posteljico tud ocenjujejo? Nisem vedela. Meni je niso oz. mi vsaj nič niso povedali.user posted image

clock-img

11.06.2007, 21:00

clock-img

tweed

pencil-img

577

Vidi se ne, se pa definitivno zavoha, pa naj se še tako trudi...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

clock-img

11.06.2007, 21:44

clock-img

sonchica

pencil-img

423

IZVIRNO SPOROČILO: raho

enako še babica je rekla da mam ful lepo posteljco !

P.Š : ne komplicirajte tako !

clock-img

11.06.2007, 21:59

clock-img

Anonimen

Če se sramuje tega, da kadi, zakaj potem sploh kadi? Pri meni moj G tudi neve, da kadim, to pa zato, ker ne vpraša.. Vedo pa v bolnišnici in ni nič narobe s tem, baje vse super poteka.. 

clock-img

11.06.2007, 22:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

. Pozna se zelo dobro na posteljici, ker ni "normalna" prožna in svetlo rdeča. .

Ni čisto tako. Prožna je že, vendar se na sami placenti vidijo črni(katranovi) fleki. Tako, da tvoja kolegica naj kar ne misli, da zdravniki tega ne vidijo. Celo pri UZ se ti fleki vidijo. Naj neha farbat zdravnike in sebe, ker bo izpadla ena velika budala.

Naj stoji za tem, kar dela. Vseeno pa naj zmanjša kajenje.(to svetuje mati-kadilkauser posted image )

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.06.2007, 07:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Naj neha farbat zdravnike in sebe, ker bo izpadla ena velika budala.

Naj stoji za tem, kar dela. Vseeno pa naj zmanjša kajenje.(to svetuje mati-kadilkauser posted image )

Se pa strinjam s tem, kar je napisala Marogica. Jaz sem povedala tudi sedaj svoji G., da kadim, brez tega, da bi me vprašala. Sem pa na dokaj dobri poti, da neham. Upam, da mi bo uspelo.user posted image

clock-img

03.07.2007, 21:28

clock-img

Čohalka

pencil-img

19

Kaj se posteljica ne obnavlja rekordno hitro? Menda vsake tri ure? Kako se potem lahko tako očitno vidi?

clock-img

03.07.2007, 22:44

clock-img

Čohalka

pencil-img

19

Ups, mislila sem na plodovnico...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem