writing-img

kajenje

clock-img

11.06.2007, 08:40

clock-img

Anonimen

od kar sem izvedela, da sm user posted image  ne kadim.
zanima pa me kako je s kajenjem med dojenjem???

clock-img

11.06.2007, 08:50

clock-img

Anonimen

Jaz sem med nosečnostjo kadila - med prvo in tudi sedaj še prižgem (tam 3-4 na dan, one ta ultra, ultra light - 0,1). Med dojenjem pa prvih šest mesecev neuser posted image  - po 6 mesecih pa sem zjutraj najprej tamalega podojila, potem sem spila kavo in enega pokadila (sem imela že poln kufer prebavnih težav in hemeroidov)

clock-img

11.06.2007, 08:51

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
če boš zdržala brez kajenja med nosečnostjo, potem boš verjetno tudi med dojenjem.
Lahko pa tudi nehaš, tako bo še boljše. Tudi zate!!!

clock-img

11.06.2007, 09:19

clock-img

IWONA

pencil-img

79

med zadnjo cigareto in dojenjem naj mineta vsaj dve uri in pol,
najmanj nikotina v mleku je ponoči in zjutraj

clock-img

11.06.2007, 09:19

clock-img

madela

pencil-img

4734

Meni pa sploh ni uspelo,da si ne bi prižgala. Kadila sem vse tri nosečnosti in kasneje tudi med dojenjem. Prvo sem dojila slabe tri mesece,ker ni hotela vleči,drugega 11 mesecev-sem morala nehat zaradi nekih zdravil,sedaj pa ,tretji star skoraj 8 mesecev,pa še zmeraj dojim.
Meni je pediatrinja rekla,da če že moram kaditi naj najprej dojim pa potem prižgem,ker se tobak iz mleka izloči v nekje treh urah. Torej če skadiš enega,pa pol tri ure nič in greš dojit,kao da ni več tobaka v mleku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem