writing-img

kakšen je cilus......

clock-img

07.07.2005, 18:42

clock-img

saša24

pencil-img

177

po laparoskopijI' sedaj imam zelo neredne :hudicek:, se pravi skoraj jih nimam... problemi z ovulacijami. zato me zanima, vse ki imate podobne težave in ste bile na laporskopiji, da mi malce poveste kakšen je ciklus po operaciji.

namreč res me zanima, če se mi bo po operaciji to porihtalo...

vnaprej hvala punce in lep preostanek dneva vam želim

sasa24

clock-img

07.07.2005, 19:39

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

jst sem takoj po laparo dobila menzes.Bil je malo bolj močan.Druga:hudicek:mi je zamujala 10 dni,tretja pa je pršla cel teden prezgodaj.Četrte pa ne čakam in upam,da je vsaj letos ne bom več dočakala.Prej sem imela kot urca točne:hudicek:na 28 dni.Sedaj imam pa občutek,da se mi je malo vse skupaj sfrkalo.Z laparo ti bodo pogledali,če imaš kej narobe in popravili.
en lp:morje:D.

clock-img

07.07.2005, 19:44

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

oh, jst sm po laparo krvavela se ene 15 dni, pol pa kaksne 3 mesce nc menstre, pol pa sm mogla pit dabroston neki casa, pol pa kokr je prslo, no kaksn let me je mal zafrkaval vse skup :zmeden:

clock-img

07.07.2005, 19:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

prvi ciklus je prišla en dan prej, drugi z 10 dnevno zamudo, tretjega pa nečakam.

clock-img

07.07.2005, 22:10

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Prva je prišla točno, druga prav tako, tretjo pa kar čakam naslednji torek. Pete pa več ne bo ;)

clock-img

08.07.2005, 07:04

clock-img

naja78

pencil-img

2169

mogoče ti bodo z laparo napikali jajčnike in bodo pol bolj funkcionalni.
valda veš,da ni nujno,da če imaš redne O,tudi redne :hudicek:.:):zmeden2:lahko maš redne M, pa nimaš O.
probaj jih malo opomniti.pomoje ti po laparo predpišejo kake hormončke in če je ostalo vse porihtano prehodno in potem lahko samo zopet upaš da bo!:bravo::zmeden:
VIDIŠ PUNCE SO PAR MESECEV PO LAPARO PA:ups:,pa spet pride ta :hudicek:.jaz si tud poupat ne mislim kaj bo pol.:miska::miska::miska:

clock-img

08.07.2005, 09:48

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

:hudicek:Pomjem je odvisno kaj so ti na laparo delal, a so kej jajčnike obdelovali... meni jih niso ni in sem imela dve M redno na 30 dni, tretje pa ne bo naslednji vikend :bravo:

LP M.:muca:

clock-img

08.07.2005, 09:49

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

:ups: hudiček se je vrinil na napačno mesto..:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem