writing-img

kakšna je plodovnica?

clock-img

10.04.2006, 11:52

clock-img

mufi

pencil-img

6

Živjo punce,

prihajam v 38. teden nosečnosti. Malček je pravilno obrnjen, CTG je super, njegove brce in premikanje pa še vedno zelo dobro občutim. Od vsega začetka nosečnosti je moja nožnica bolj vlažna oz. imam bel izcedek. Tega izcedka je iz dneva v dan več in spreminja barvo na svetlo zeleno. Ponoči npr. ko grem na wc se pošteno obrišem, a ko pridem do postelje sem že mokra. Kako bom vedela, kdaj mi začne odtekat voda (če mi bo odtekla)? Kakšne so vaše izkušnje?

Lepo se imejte in hvala

clock-img

10.04.2006, 14:37

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Če ti bo po kapljicah odtekala sploh ne boš vedela. Obstajajo pa eni vložki, ki "registrirajo" ali je plodovna voda. Mislim, da se prodajajo v lekarni. Jaz sem imela cel 9 mesec občutek, da mi voda odteka.... 2x sem šla na pregled in ni bilo nič. Ko pa mi je voda zares začela odtekat, nisem čisto nič dvomila "a je al ni"user posted image
Če imaš dvome pojdi po vložke al pa na pregled.

clock-img

10.04.2006, 15:46

clock-img

Anonimen

plodovnica je svetlo zelena ko vsebuje mekonij- prvo blato novorojencka in ce se to zgodi, MORAS V PORODNISNICO NA PREGLED. NIKAR NE ODLASAJ!

clock-img

10.04.2006, 16:32

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Veš kaj, ti idi kar lepo na pregled, ker to, da ti po uporabi wc-ja še kar teče mi ravno kar tako.
Lahko bi bila plodovnica, ali pa bo barvi,ki jo opisuješ tud bakterijsko vnetje. Ti kar pokliči / idi do zdravnika.

clock-img

11.04.2006, 09:36

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Če je to zeleno res plodovnica, boš šla takoj na porodno mizo. Ne odlašaj, da se dete tega ne napije. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem