writing-img

kakšna mizica in stolček?

clock-img

25.08.2010, 14:33

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Našemu 15 mesečniku kupujemo mizico in stolček, ker ful rad riše in počne druga ročna dela, kar mu je pa na tleh že neudobno. oklevamo med leseno mizico in stolčki in pa plastično. Lesena mi je vščeč zaradi naravnih materialov in stabilnosti, pod drugi strani je pa precej teška in ker imamo majhno stanovanje jo bomo morali ves čas prekladati, plastična je pa is tega vidika bolj praktična in lažja, ampak verjetno manj stabilna.

kaj se je v praksi izkazalo za boljše pri vaših malčkih?

pa še to. ali naj mu kupim stilček s stranicami pri strani (naslonjali za rokice) ali je že dovolj varno, da pri 15tih mesecih sedi na stolčku brez stranic?

Hvala!

clock-img

25.08.2010, 14:55

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Mi smo ji kupili leseno mizico in stolček z naslonjali......riše pa še vedno na tleh ali pa v jedilnici za mizo.....user posted image

clock-img

25.08.2010, 15:15

clock-img

Lara28

pencil-img

628

mi smo mu kupili v ikei leseno mizico in 2 stolčka - komplet,  je  full poceni, po mojem spominu okoli 15 eur; je pa trpežno, ker imamo že ene 3 leta, pa skozi uporabljamo. je pa čisto lahko, ker si kr sam prestavlja tja, kjer rabi.

clock-img

25.08.2010, 15:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.08.2010, 15:37

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

v šparu kupila plastično mizico in stolčke(z ročaji za rokice) z motivom medvedka pu-ja

clock-img

25.08.2010, 16:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2010, 10:45

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Ma mi imamo v spodnjem štuku tudi plastično in stolčke in jih po potrebi dajemo ven in na balkon ma meni so super. V otroški ima pa leseno Hello Kitty iz Quelle.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

26.08.2010, 12:41

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mi smo kupili od ikee mizico in dva stolčka in je super, tud ni drago, pa še odrasli se loh na stolček usede (ko sem se usedla na platičnega se je slabo končalo-za stoluser posted image )

clock-img

27.08.2010, 14:28

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Mi imamo doma plastične stolčke in mizico iz Ikee iz serije Mammut (dovolj stabilno-zdrži tudi očija, ki ima čez 90kg, sam naslont se pa ne smeuser posted image ). Drugače pa imajo v Ikei tud ful lušne lesene stolčke/mizice, dobre in poceni.

clock-img

30.08.2010, 15:16

clock-img

barni

pencil-img

1096

Jaz sem kupila v BC medvedka puja. Imamo pa še en komplet pri babi iz Ikee (rdeči stolčki z naslonjali in rdeča mizica). ni bilo ravno poceni amo je ful fajn.

clock-img

30.08.2010, 19:55

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Evo, smo kupili Ikeino leseno mizico z dvema stolčkoma, ki je v akciji (16€) in smo zelo zadovoljni. Še boljše bi blo, če bi jo mali uporabljal za to, čemur je namenjena in je ne bi ves čas prenašal okoli po stanovanju, namesto, da sedi za njo user posted image

clock-img

01.09.2010, 15:28

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi to skupaj počnemo na jedilni mizi v trip trap stolčku, pa ne rabiš nič kupovat

clock-img

01.09.2010, 15:35

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: lenca1

Mi imamo doma plastične stolčke in mizico iz Ikee iz serije Mammut (dovolj stabilno-zdrži tudi očija, ki ima čez 90kg, sam naslont se pa ne smeuser posted image ).

enako

clock-img

12.10.2010, 21:10

clock-img

anika87

pencil-img

767

A mi lahko prosim katera zmeri višino - zanima me vsaj približno razmerje mizice in stolčka, da bo kolk tolk pravilno, ker smo mi danes kupili eno mizico v BC- nimam pojma kakšna firma, sploh nisem pogledala, je blo poceni, zadnji kos. Stolček pa smo kupili v Merkurju, čisto navaden lesen stolček, samo mu je previsok, pa bi ga mal odrezali... pa me zanima višina vaših stolčkov. Naš Nejc je star 15 mesecev. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

13.10.2010, 09:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

A mi lahko prosim katera zmeri višino - zanima me vsaj približno razmerje mizice in stolčka, da bo kolk tolk pravilno, ker smo mi danes kupili eno mizico v BC- nimam pojma kakšna firma, sploh nisem pogledala, je blo poceni, zadnji kos. Stolček pa smo kupili v Merkurju, čisto navaden lesen stolček, samo mu je previsok, pa bi ga mal odrezali... pa me zanima višina vaših stolčkov. Naš Nejc je star 15 mesecev. 

stolček 30 cm, miza 49cm

clock-img

13.10.2010, 12:02

clock-img

maruscha

pencil-img

78

mi smo kupili v lesnini, lesen stolček in mizico... masivno in zlo pocen... spodaj je bla deklaracija  proizvajalca VERDEV VID s.p. in tel. 040211300... sm pa take iste vidla tudi na počivališču Lom :) 

clock-img

13.10.2010, 16:18

clock-img

anika87

pencil-img

767

hvala hope!
Maruša zelo koristna info. Hvala tudi tebi za ime in telefon!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

15.10.2010, 13:35

clock-img

flik

pencil-img

140

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Mi to skupaj počnemo na jedilni mizi v trip trap stolčku, pa ne rabiš nič kupovat

enako user posted image , pa še mali je tako najbolj zadovoljen, ker je vedno v družbi, ne pa nekje v 'svojem' kotu

clock-img

19.10.2010, 11:26

clock-img

anika87

pencil-img

767

IZVIRNO SPOROČILO: flik

IZVIRNO SPOROČILO: livia

enako user posted image , pa še mali je tako najbolj zadovoljen, ker je vedno v družbi, ne pa nekje v 'svojem' kotu

Ah pr nas pa to ne potegne. Seveda tudi občasno, ampak da ma frajerček svojo mizo je pa najbolj kul! Tako lahko sam pride okoli nje, se vsede, kaj nariše, vstane in spet gre po novih opravkih :)
V stolčku za papat pa moraš bit vedno zraven, ali pa mora bit prvezan... to pa ni kul :S user posted image

Zala,

clock-img

19.10.2010, 11:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem