writing-img

kakšna stajica?

clock-img

30.10.2007, 15:41

clock-img

anju

pencil-img

2573

Rada bi kupila stajico, pa niham med leseno in plastično. Mi lahko zaupate svoje izkušnje?
Bi mi kdo znal odgovoriti, kako naj preverim, če bo moj Tigran sploh hotel biti v njej, ker nikoli noče biti sam več kot pet minut (razen kadar se trudi kakat :), hkrati pa moram še kaj narediti...
Hvala za vaša mnenja. 

clock-img

30.10.2007, 15:49

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mi smo vedno imeli namesto stajice kar prenosno posteljico in se je super obnesla.

clock-img

30.10.2007, 18:52

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

meni se zdi pri stajici pomembno, da se otrok lahko oprime in vstane, zato so mi najbolj všeč take z redko mrežo. lesene so mi sicer lepe, me pa moti, da se otroček udari ob prečke, ko pade.

clock-img

30.10.2007, 20:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

meni se zdi pri stajici pomembno, da se otrok lahko oprime in vstane, zato so mi najbolj všeč take z redko mrežo. lesene so mi sicer lepe, me pa moti, da se otroček udari ob prečke, ko pade.

Se strinjam, edino mi imamo gosto mrežo in ročaje, za katere se lahko otroček prime.

clock-img

03.11.2007, 12:52

clock-img

Anonimen

Fajn je,da je mreža fino gosta,da se otrok ne "zadavi" na njej,al pa da se mu kakšna dokica kje ne zatakne,al pa nogica.Pa da je podenj višji od tleh,da ravno evs dan ne sedi na tleh.Pa fino je,da se ma nekje za prijet.In otroka moreš videt skozi,da veš,kaj počne.Pa visoke stranice mora imeti,da se ti otrok ne more prekucnit čez al pa splezat.Pa fino je,da ima kolesa,da jo lahko premikaš.

Men so všeč te:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2007, 12:56

clock-img

Anonimen

če bo moj Tigran sploh hotel biti v njej, ker nikoli noče biti sam več kot pet minut

S seboj ga vzemi v trgovino, pa boš videla, če mu je všeč.

clock-img

03.11.2007, 13:25

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Stajica je bil pri nas najbolj zgrešen nakup. user posted image  ni hotel biti notri in postala je spravljalnica igrač.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem